Egyedül álló fiatal anyukák, ti hogy birjátok minden segítség nélkül?
Őszintén néha olyan jó lenne, ha vasárnapi apuka lenne nálunk.
Sajna amennyit "dolgozik" lassan belefér abba a kategóriába.
Csak közben egész héten ő adja a legtöbb dolgomat, és két kicsi gyerek mellett:(
Amúgy egyedül kell mindent csinálnom.(heti egy bevásárlást apóssal intéz, slussz)
utolsó.és mindenki.köszönöm a válaszokat na nem nyugodtam meg :( :)
sajnos nálunk az apuka dolgozik és nem nagyon találkozunk mert mikor itthon van alszik.mikor kel eszik és megy melozni.mondom én neki hogy legyen már szives tolja már odébb a széttdobált dolgokat.na hát nem ér célba.melegitsek kaját.és ettöl kapok frászt-kidobta a gyerek a játékot-mindezt miközben mondjuk vasalok és melegszik a gyerek kajája és az övé és közbe modnjuk lefőtt a kávé.tehát ennyire kiboríto.mikor meg mondom hogy fáradt vagyok csináld magad.akkor meg mi a bajod?mit kell megsértődni?na meg az egy kereső kevés mennyél keressél munkát mert nem gyözöm egyedül..10 honapos a fiunk..
de látom akkor nem egyedi az estem.nem vigasztal és felháborít hogy a mai-25-40es korosztály ffi oldala nem tudja rendben tartani saját környezetét.apukám 55 éves és mindig magának cisnálta a rggelit és fözött kávét és megtalálta a szennyestartót-hellyel közzel de meg volt.
á--nem értem
Húú,annyira átérzem amit irtatok!!
Mi a fiam apjával emikor együtt voltunk, komolyan mondom ,tényleg több dolgom volt.Fizikailag,és lelkileg is. Utána is pakolni, mosni, vasalni állandóan,kajával várni, stb...Ő meg semmit nem csinált, ha épp szabadnapos volt, csak gépezett...:O:(
Igy, mi külön is váltunk, és komolyan mondom, "rengeteg" plussz időm lett. Sokkal jobb kettesben, bár én is az egész család híve vagyok, de NORMÁLIS apával... Bár a fiam apjával kimondott jó kapcsolatunk marad, nem költöznék vele össze megint semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!