Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok itt pánikos,...

Egyedül vagyok itt pánikos, depis anyuka? Hogy bírjátok ezt az időt így?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 15:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy? Mire gondolsz? Hogy rossz az idő?

Én időjárástól függetlenül is depis tudok lenni.

2010. dec. 9. 15:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem a front, nem kever be? Jó, de én tényleg depis vagyok.
2010. dec. 9. 15:45
 3/21 anonim ***** válasza:
9%
a gyerekvállalás nem egy örömteli dolog? hogy lehetsz depis?
2010. dec. 9. 15:47
 4/21 A kérdező kommentje:
légyszi a kérdésre válaszolj, ha nincs ilyen betegséged vagy nincs gyereked, akkor ne.
2010. dec. 9. 15:49
 5/21 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon nehezen.Néha úgy érzem tisztára begolyózom.Megfulladok, nem kapok levegőt (képletesen).Most megint kezd előjönni a pánikbetegségen , de remélem nem rosszabbodik és megmarad így. Bár ez is maga a pokol...

Semmi nem tesz boldoggá, még a gyerek sem.Ellátom, mindent megteszek,hogy neki jó legyen hisz most ez a dolgom.De nem tesz boldoggá az anyaság, tehernek érzem azt is.Nap mint nap kettesben a gyerekkel, tiszta börtön.Most meg még az idő miatt ki sem tudok menni.Nem tudom hogy lesz később.Inkább bele sem gondolok.Most próbálok minden napot túlélni ép ésszel.Nem tervezek előre.

2010. dec. 9. 15:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Javaslom, hogy hallgass zenét és te is énekelj! Hangosan! Depi ellen jó a mozgás! Készülj a Karácsonyra és találj ki mindenféle jópofa díszítést! Keress valakit, akit támogatni tudsz. Meglátod, te is vidámabb leszel attól, ha segíthetsz valakin. Soha ne unatkozz!
2010. dec. 9. 15:50
 7/21 A kérdező kommentje:
Én szedek gyógyszert,másfél hónapja, de ilyenkor nem érzem, hogy hatna. És jön elő ez a hülye szédülés, tulajdonképpen ennyi a bajom egyenlőre, de ez is elég idegesítő.
2010. dec. 9. 15:51
 8/21 A kérdező kommentje:
Mennyi idős babáitok vannak? Az enyém 7 hónapos lett és szülés után jött ki rajtam a dolog szépen lassan, alattomosan.
2010. dec. 9. 15:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15:49-es!!! Mintha engem írtál volna le...

csak nekem még társul hozzá egy jó nagy adag önutálat és reggeli sírógörcsök... és a túlélés... na igen. kinézek az ablakon, és csak azt érzem, hogy ez a nap az életem utolsó napja...

pedig még gyógyszert is szedek!!! utálom magamat :(

2010. dec. 9. 15:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Én szülés után voltam nagyon sz@rul, de akkor a hormonok rásegítettek.

Mostanában (a kicsi 8 hónapos), meg hol így, hol úgy. Mivel nem tudom magam soha kipihenni éjjel, gyakrabban előjön a depi. De sokkal hamarabb túl vagyok rajta, mint korábban.

Mi eddig szinte minden nap kimentünk, igaz ma csak a függőfolyosóra 30 percre. De ha nem zuhog és nincs orkán, akkor muszáj menni, nemcsak a gyerkőcök, hanem magam miatt is.

Aztán itt van ez "fránya" net. Fórumozok, ha alszanak. Nekem ez a kikapcsolódás.

Meg készülök a karácsonyra: ajándékdoboz, recepteket kutatok, mit lehetne sütni-főzni: Gondolkozom, milyen ajándékot lehetne készíteni, amibe már a 2 éves keze nyoma is ott lehetne.

Tulajdonképpen nem unatkozom soha, inkább a fáradság miatt tudok magamba zuhanni.

2010. dec. 9. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!