Egyedül vagyok itt pánikos, depis anyuka? Hogy bírjátok ezt az időt így?
Hogy? Mire gondolsz? Hogy rossz az idő?
Én időjárástól függetlenül is depis tudok lenni.
Nagyon nehezen.Néha úgy érzem tisztára begolyózom.Megfulladok, nem kapok levegőt (képletesen).Most megint kezd előjönni a pánikbetegségen , de remélem nem rosszabbodik és megmarad így. Bár ez is maga a pokol...
Semmi nem tesz boldoggá, még a gyerek sem.Ellátom, mindent megteszek,hogy neki jó legyen hisz most ez a dolgom.De nem tesz boldoggá az anyaság, tehernek érzem azt is.Nap mint nap kettesben a gyerekkel, tiszta börtön.Most meg még az idő miatt ki sem tudok menni.Nem tudom hogy lesz később.Inkább bele sem gondolok.Most próbálok minden napot túlélni ép ésszel.Nem tervezek előre.
Kedves 15:49-es!!! Mintha engem írtál volna le...
csak nekem még társul hozzá egy jó nagy adag önutálat és reggeli sírógörcsök... és a túlélés... na igen. kinézek az ablakon, és csak azt érzem, hogy ez a nap az életem utolsó napja...
pedig még gyógyszert is szedek!!! utálom magamat :(
Első vagyok
Én szülés után voltam nagyon sz@rul, de akkor a hormonok rásegítettek.
Mostanában (a kicsi 8 hónapos), meg hol így, hol úgy. Mivel nem tudom magam soha kipihenni éjjel, gyakrabban előjön a depi. De sokkal hamarabb túl vagyok rajta, mint korábban.
Mi eddig szinte minden nap kimentünk, igaz ma csak a függőfolyosóra 30 percre. De ha nem zuhog és nincs orkán, akkor muszáj menni, nemcsak a gyerkőcök, hanem magam miatt is.
Aztán itt van ez "fránya" net. Fórumozok, ha alszanak. Nekem ez a kikapcsolódás.
Meg készülök a karácsonyra: ajándékdoboz, recepteket kutatok, mit lehetne sütni-főzni: Gondolkozom, milyen ajándékot lehetne készíteni, amibe már a 2 éves keze nyoma is ott lehetne.
Tulajdonképpen nem unatkozom soha, inkább a fáradság miatt tudok magamba zuhanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!