Hogyan mondtátok el az apukáknak hogy babátok lesz? És hogyan fogadták a hírt?
2008. október 5.:)
Pár napja késett, elmentünk közösen a férjemmel a Tesco-ba, vettünk egy teszetet. Megcsináltam, letettük, és vártunk pár percet, majd egyszerre megnéztük, és pozitív volt:)
Olyan régen volt már:)
A teszt azóta is megvan:)
Mindenkinek gratulálok és köszönöm hogy leírtátok a történeteket.
Áginak: nem sajnos most nem pedíg a remény meg volt bennem de majd sikerül.
nagyon sajnálom, de ne keseredj el!!!!! kívánom, hogy a következő alkalommal már a pozitív teszt eredményed ünnepeld!!!!!! :) és persze írd meg, ahogy sikerült!! :) és fel a fejjel!!
Ági
Köszönöm szépen a bíztatást!
Örülnék nagyon már a pozitívnak de pozitívan is kell hozzá gondolkozni és bízni kell. Majd csak sikerül és akkor boldog leszek nagyon.
2008.02.20.reggel 4 óra
megcsináltam a tesztet,akkor már 3 hete késett,de mivel nem rendszeres a ciklusom nem gondoltam babára,2 csik lett rajta,rohantam a férjemhez,aki elkérte a használati utasitást,hozzá kell tennem 10 évig próbálkoztunk,és már az örökbefogadáson gondolkoztunk,amikor sikerült.Nagyon boldogok voltunk,vagyunk,már 2 éves elmúlt a kis drága,és most újra szeretnék egy pozitiv tesztet,remélem nem 10 évet kell rá várnom.
Gratulálok nektek is.
Utolsónak türelmes vagy hogy 10 évig bírtad de meg lett az eredménye.:)
Nálunk fordítva volt: Apa mondta el nekem, ugyanis Ő nézte meg a teszt eredményét :)
Nagyon örült, ahogy én is, mert akartuk ezt a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!