Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondtátok el az apukákn...

Hogyan mondtátok el az apukáknak hogy babátok lesz? És hogyan fogadták a hírt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

2008. október 5.:)

Pár napja késett, elmentünk közösen a férjemmel a Tesco-ba, vettünk egy teszetet. Megcsináltam, letettük, és vártunk pár percet, majd egyszerre megnéztük, és pozitív volt:)

Olyan régen volt már:)

A teszt azóta is megvan:)

2010. dec. 9. 20:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Este nèztem a Doktor Houset, egy repülős rész volt, ahol mindenki kiütéses-hányós lett, az egyik nő mellméretéről rögtön mondta, hogy terhes...ugy fájt a cicim, hogy nem birtam hason lenni, tiszta kiütés volt a mellkasom, stb, reggel csináltam a munkahelyemen egy tesztet, majdnem lefejeltem a tükröt a meglepetéstől:) azonnal felhivtam, motorozott, ő meg majdnem a motorról esett le...:)2 éves a kisfiúnk
2010. dec. 9. 20:35
 13/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek gratulálok és köszönöm hogy leírtátok a történeteket.

Áginak: nem sajnos most nem pedíg a remény meg volt bennem de majd sikerül.

2010. dec. 9. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom, de ne keseredj el!!!!! kívánom, hogy a következő alkalommal már a pozitív teszt eredményed ünnepeld!!!!!! :) és persze írd meg, ahogy sikerült!! :) és fel a fejjel!!

Ági

2010. dec. 10. 12:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatást!

Örülnék nagyon már a pozitívnak de pozitívan is kell hozzá gondolkozni és bízni kell. Majd csak sikerül és akkor boldog leszek nagyon.

2010. dec. 10. 16:45
 16/19 Kriszti83 ***** válasza:
91%
Én mondogattam neki, hogy úgy érzem, terhes vagyok...vettem tesztet, miután megjelent a két csík a kezébe adtam és gratuláltam :) Apa meg forgatta jobbra-balra,mire mondtam neki, hogy ezt hiába forgatja, így is-úgy is két csík :) Ezután már volt nagy öröm :D
2010. dec. 13. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

2008.02.20.reggel 4 óra

megcsináltam a tesztet,akkor már 3 hete késett,de mivel nem rendszeres a ciklusom nem gondoltam babára,2 csik lett rajta,rohantam a férjemhez,aki elkérte a használati utasitást,hozzá kell tennem 10 évig próbálkoztunk,és már az örökbefogadáson gondolkoztunk,amikor sikerült.Nagyon boldogok voltunk,vagyunk,már 2 éves elmúlt a kis drága,és most újra szeretnék egy pozitiv tesztet,remélem nem 10 évet kell rá várnom.

2010. dec. 13. 18:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek is.

Utolsónak türelmes vagy hogy 10 évig bírtad de meg lett az eredménye.:)

2010. dec. 13. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva volt: Apa mondta el nekem, ugyanis Ő nézte meg a teszt eredményét :)

Nagyon örült, ahogy én is, mert akartuk ezt a babát.

2010. dec. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!