Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondtátok el az apukákn...

Hogyan mondtátok el az apukáknak hogy babátok lesz? És hogyan fogadták a hírt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%

Drágám gyerekünk lesz!

:)

2010. dec. 9. 11:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Együtt értünk haza munka után, én rögtön bevonultam a fürdőbe tesztet csinálni. Ekkor már egy hete késett. Én biztos voltam benne, hogy baba van a dologban, de páromnak azt se mondtam, hogy késik...

Persze azonnal 2 erős csík lett a teszten, amit kivittem és a párom elé tettem az ágyra.

Kérdezte, hogy ez mit jelent?

Mondom: Szerinted?

Erre elmosolyodott, és csak annyit kérdezett, hogy Nyuszika?

Szóval örültünk neki nagyon! :)

Ma épp 10 hónapos! :)

2010. dec. 9. 12:08
 3/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló határozott voltál:)

Második válaszóló ez nagyon aranyos.

Gratulálok mindkettőtöknek!:)

2010. dec. 9. 12:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
én most Mikuláskor csináltam egy tesztet,hogy ez milyen szép ajándék lenne,ha pozitív lenne,de reggel nem akartam megcsinálni,de olyan dél körül már nem bírtam tovább!!!persze,itthon volt a vőlegényem,így azért nem volt akkora meglepetés,amikor elkiabáltam magam,hogy: Úristen!!!erre berohant,és nézte,hogy ott a 2. csík,csak mosolygott,meg remegett,én meg mondtam,hogy Kisbabánk lesz!!!
2010. dec. 9. 12:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Két hete nem jött meg, de először nem gondoltam arra, hogy biztos baba, mert nem terveztük és tele voltam munkával stb., szóval elhessegettem a dolgot, de azért vettem tesztet, de nem bírtam ki, hogy ne csináljam meg amíg apa hazaér, persze egyből két csík jelent meg, és én annyira megijedtem - aztán sírtam a boldogságtól(mert titokban én már nagyon vágytam rá), és muszáj volt felhívnom a férjemet, és telefonon közölni, hogy babánk lesz. De nagyon sajnálom, hogy nem személyesen, kicsit romantikusabban adtam elő a dolgot. Már akkor bántam, de majd a kistesónál.
2010. dec. 9. 12:48
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem soha nem volt normális ciklusom, úgyhogy csak azért csináltam tesztet, mert szokásához híven nem akart megjönni. Gondoltam, majd így kiderül, hogy azért nem jön meg, vagy csak megint bolondozik velem.

Egy szerdai napon történt. A teszt nem mutatott semmit (a kontroll csíkon kívül), de valamiért eltettem a szekrénybe a fürdőben. Pénteken reggel párom fürdik, én kiveszem a tesztet, hogy eldobom, és két csík volt rajta. Mutatom neki: nézd már, ezen két csík van most! Megállt a kezében a törülköző, majd hozzátette: az biztosan rossz, azt már dobd el. Minek tetted el egyáltalán?

Azért csak motoszkált bennem a gondolat, és vettem aznap még egyet, amit másnap reggel, immáron anyósék előtt csináltam meg első vizeletből. Kijött azonnal a két csík, bár halványan.

Anyósom nézte, nézte, majd kérdezte: most akkor a negatív a terhes, vagy a pozitív?? :)))

Aztán hétfőn vettem egy harmadik tesztet, biztos ami biztos alapon, ráadásul pont aznap reggel vettek tőlem vért is egy általános vizsgálat miatt, és a laborosok is megerősítették: jön a baba. Illetve már a harmadik teszt, hétfőn is nagyon erősen, azonnal kiadta a két csíkot. Ezt el is tettem emlékbe.

Azóta 14 hónapos a nagylegényem. :)

2010. dec. 9. 13:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk előbb tudta mint én. Kijöttem a fürdőszobából és vártuk hogy a teszt kimutassa, de ő már alíg bírta és beszaladt a fürdőszobába megnézni. Úgyhogy ő előbb látta az eredményt mint én, ezért ő közölte velem hogy babánk lesz. (mondjuk én már előbb éreztem)

Most lesz másfél éves a kislányunk.

2010. dec. 9. 13:45
 8/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szép történetek ezek. Köszönöm hogy válaszoltok!:)

És gratulálok mindenkinek a kisbabához!:)

2010. dec. 9. 13:56
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én délután vettem egy tesztet,megcsináltam gyorsan,és a gyanúm beigazolódott :) Elszaladtam a Sparba vettem egy kis cipőcskét,egy babás ajándék táskát,a cipőcske mellé beletettem a tesztet,és este leültettem az ágyra,és átadtam neki :)

Lassan 6 hetes a picink :)

2010. dec. 9. 16:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

szia,

jajj milyen szép történetek ezek csajok :)

nálunk egy pénteki napon volt, reggel 6-kor keltem, mert nem bírtam aludni az izgalomtól, 4 napja késett, tervezett baba volt... megcsináltam a tesztet, de ahogy letettem én már rögtön láttam a 2 csíkot, viszont annyira -nem is tudom- megijedtem, hogy kiszaladtam, becsuktam a fürdő ajtaját és kivártam a 3 percet. amikor vissza mentem és láttam a két csíkot szinte ordítani a papírról, akkor elkezdtem sírni és csak annyit tudtam mondani, hogy: Apa meszelheted a garázst!! :) párom szobafestő-mázoló és akkoriban ment a Renault reklám, ahol a kispapa a garázst meszelte :) a kis ördögfiúkánk már 2 éves :)

Te is babát vársz??

Ági

2010. dec. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!