Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen házimunkákat...

Anyukák, milyen házimunkákat végeztetek ma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ma, vagyis szerdán:

Reggel a szokásos reggelikészítés, ágyazás, rendrakás. Bepakoltam a mosógépet. Aztán mentünk Dévény tornára, amire ráment az egész délelőtt, ugyanis nem helyben van.

Ebédet így szerdán mindig étteremből hozok. Ebéd után mosogatás, rendrakás, felmosás. Eddig ennyi történt velem.

2010. dec. 8. 13:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Van, aki naponta porszívózik?
2010. dec. 8. 14:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt a fiam és mászott addig igen.Azóta 1x2x hetente
2010. dec. 8. 14:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Tegnap nálunk nyílászáró csere volt, így ma még annak a "maradványait" takarítottam. Aztán főztem és közben kimostam 2 adagot.
2010. dec. 8. 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:
14.26-osnak: igen, én naponta szoktam. Régi a parkettánk, és már az is bomlik, minden nap félig van tőle a tartály (a porlásától) és nincs pénzünk kicserélni, így marad a napi porszívózás.
2010. dec. 8. 17:22
 26/26 anonim ***** válasza:
reggel elmosogattam,délben szintén.aztán amikor elaludt a fiam beszedtem a megszáradt ruhát.amikor felkelt,beraktunk egy adagot mosni,majd kiteregettem.késő délután pedig főztem.holnap sepregetés,felmosás lesz meg wc fürdő takarítás
2010. dec. 8. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!