Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen házimunkákat...

Anyukák, milyen házimunkákat végeztetek ma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Mennyi szorgalmas anyuka van itt! :) Örülök a válaszoknak.

Mai itthoni munkám: Reggel bevetettem magam a mosogatóba, a mosogatógép én vagyok:)

karfiollevest főztem és stroganoff csirkét krokettel. Majd söprés, felmosás, porszívózni nem tudtam, mert időközben elaludt a lányom. A másik lányom oviban.

Ha felébred folytatjuk a rendrakást, ruhákat hajtogatunk, de fel is kellene díszíteni a házat.

Szép napot Nektek!

2010. dec. 7. 14:16
 12/26 anonim ***** válasza:

NÁlam mindkét gyereknek kötőhártya gyulladása van. Kicsit zsufi volt a nap.

Reggeliztetés után porszívózás+felmosás minden nap, a pici (10hós)épp mászik, muszáj.

Elmentünk gyógyszertárba, bevásárolni. Sétáltunk egyet a parkban.

Aztán mostam, teregettem, a száraz ruhákat leszedtem, a hajtogatás épp rám vár, de a du. kávé nem maradhat el.

Közben főztem, mosogattam.

A háló ablakát még meg kellene tisztítani, de nem ma, ott alszik a nagy fiam(3éves). De hát karácsonyig még sok van.

Holnap lazább lesz a nap, nem kell főzni. Kézműveskedünk valamit a fiammal.

2010. dec. 7. 14:37
 13/26 anonim ***** válasza:

Én ma maximum mosni fogok, aztán kalap kabát... Most értem haza, hajnali háromig tanultam, hatkor keltem, volt két vizsgám, plusz beteg is vagyok (úgy megfáztam, hogy ki se látok a fejemből), szóval én ma már semmit nem vagyok hajlandó csinálni. Most leraktam a fenekem kb. 15 percre, aztán megyek a törpémért a bölcsibe.

Úgy terveztem, hogy főzök ha hazaértem, hát az holnapra marad, nekem a mai ebédem egy kávé volt meg egy csoki :) Hála a jó égnek, hogy nem is kell igazából főzni, vacsira hideget eszünk.

Holnapra összekapom magam annyira, hogy kiporszívózzak, ablakot mosni sem ártana, meg a függönyöket már egy ideje ki akarom mosni.

2010. dec. 7. 14:40
 14/26 anonim ***** válasza:

14:00

Én csak egytálétel csinálok kicsinek délben és vacsira is.

Amúgy sem vagyunk levesesek.

2010. dec. 7. 14:49
 15/26 anonim ***** válasza:
A szokásos napi porszívózás, felmosás, főzés,mosogatás (mármint a gép csinálta, én csak beindítottam), kimostam már 2 adagot,majd folytattam a tegnapi konyha-nagytakarítást. Most alszik a kislányom, így én is pihizek kicsit.
2010. dec. 7. 15:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Reggel 8-ra a nagyobbik gyereket bevittem (a kicsivel) a bölcsibe utána piacra mentünk a kicsivel vásárolni, reggeliztünk, mosogattam, főztem zöldborsó főzeléket kolbászpörkölttel magunknak és a nagyobbiknak, a kicsinek brokkolifőzeléket mert nem szereti a zöldborsót. Mostam, teregettem és másfél órát vasaltam. Délre mentünk a nagyért a bölcsibe, utána etettem, és ha minden igaz még alszanak. Addig pihenek, utána már csak el kell látnom őket és a munkából hazajövő apjukat, na meg játszanom kell.
2010. dec. 7. 15:13
 17/26 anonim ***** válasza:
szia! Reggel tüzet raktam, összesepregettem, rendezgettem az udvaron és az emeleten, vágtam egy kis fát, főztem magunknak ebédet, a kicsinek volt a fagyasztóban. Mindjárt indítom a mosogatógépet, mosogatok kézzel is közben. Ezen kívül számláztam a párom helyett.
2010. dec. 7. 15:51
 18/26 anonim ***** válasza:
huu hát ma én nem sok mindent csináltam.de holnap bepotolom a lustit mert kalácsot akarok sütni.kajánk volt tegnapról meg tegnap nagy takarítottam is.ugyh ma csak porszívoztam meg elmosogattam a csetrest nnaaa meg egy nagyot sétáltunk a törpémmel....
2010. dec. 7. 16:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Gyereket leadtam a dédnagyihoz, mert ma poroltam (allergia rizikófaktora 100% az én szememben), végig az egész lakás

Aztán gyorsan főztem mára és holnapra mert az uram jött haza 2kor:)

Előtte még megetettem a kecskét (meg is fejtem) plusz a tyutyukat:))

Vágtam fát, mert amíg nem muszáj és van tavalyi tüzifa, addig nem fogom a gázt nyomni:))

Közben kimostam és felmostam, meg ugye sepertem (nálunk nincs szőnyeg, mert a férjem extra allergiás...)

Aztán felszedtem a lurkót és kimentünk szánkózni hármasban:))

2010. dec. 7. 16:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Elmentünk 1 éves kisfiammal bevásárolni meg karácsonyi ajándék-nézőbe. Mivel tegnap előre megfőztem, ma nem kellett, csak megebédeltünk és elmosogattam. Facsartam narancslét a kicsinek, és csináltam egy gyümölcssalit. Tegnap takarítottam is, ma nem kellett, csak egy gyors porszívózás. Még nem száradt meg a ruha, csak holnap kell vasalni. Ma egész pihi napom van, élvezem rendesen...:)
2010. dec. 7. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!