Anyukák, milyen házimunkákat végeztetek ma?
Minden reggel felseprem és felmosom konyhát.
Heti 1x takarítok (hétfőn reggel), ha a szőnyegek koszosak, bedobom a mosógépbe.
Nem vasalok.
ma:
-seprés és felmosás
-kimostam egy adagot és kiteregettem
-ebédre csináltam a lányomnak karalébáfőzeléket
-udvaron az előbb kicsit összesöpörtem
Még vacsit kellenne főzni, de nem tudom mit:-)))
Huh, ma többet a szokásosnál. Összetört egy pohár, így elővettem a felmosó cuccot, és ha már, akkor legyen tisztaság. Porszívózás előtte persze, mosás is lement, most zakatol a második, főzés csak csekély (egy adag tészta), maradt tegnapról, és mivel elhatároztam, hogy karácsonyig minden nap megcsinálok egy "speciális dolgot" (amit nem szoktam, de jó lenne), ma az előszobában szanaszét hányódó kesztyű-sál-pulóver-sapka-kabát özönt (még ősziek is elöl voltak, amiket már nem hordunk) szüntettem meg, már nem hömpölyög.
Reggel oviba a naggyal, fél egykor oviba a nagyért (picivel persze), és ha jól hallom, akkor most alszanak, úgyhogy ha lejárt ez a program, teregetek, és én is szundikálok egy jót. :o))
Viszont holnap nem fogok csinálni semmit, megyek masszőrhöz! :O)))
Reggel seprés volt (pont tegnapelőtt mostam fel, úgyhogy azt majd ismét a hétvégén), most alszik a kisfiam, de ha felébredt, akkor lesz kipakolás mosogatógépből, meg bepakolása egy újabb adagnak, amiket nem tudok belerakni, azt kézzel elmosogatom.
Tegnap mostam és teregettem, ma azt fogom délután beszedni, összehajtogatni ha már megszáradtak, és este, ha leraktam kisfiamat aludni, akkor fogok vasalni is.
Tegnap végeztem a nagyját, úgyhogy ma csak:
-elmentem a postára
-dolgoztam a számítógépen
-felsöpörtem és felmostam a konyhát, fürdőt, előszobát, mosogattam,
-mostam, teregettem, elraktam az előző adagot
-rendet raktam a nappaliban, gyerekszobában
-karácsonyi díszeket készítettem az oviba
-és még varrni készülök ma valamikor
Munkanélküli vagyok épp... Holnap szeretném lefesteni a falat, amit a gyerek összefirkált.
ÉS TE?
mosogattam, főztem egy tartalmas levest, meg krumplifőzeléket ( feltétnek olvasztottam ki pörköltet hozzá a fagyóból), kimostam két adagot + teregettem.
ja, meg reggelente fel szoktam seperni meg mosni a kövezett részeket a lakásban
A vasalást elintéztem pár napja most egy darabig nem is fogok. Holnapra a mézeskalács begyúrása a program délelőttre, délután dokihoz megyek. Csütörtökön megint mosok, és főznöm is kell majd. Pénteken fürdőszobapucolás és ajtók+ablakok lemosása + függönymosás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!