Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen házimunkákat...

Anyukák, milyen házimunkákat végeztetek ma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Szia ajtok lemosása volt meg főztem meg kiporszivoztam most alszanak a gyerekeim én meg kicsit ide ültem ha felkelnek pedig karácsonyi diszeket fogunk csinálni nagyobbik kisfiamal!
2010. dec. 7. 13:59
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Minden reggel felseprem és felmosom konyhát.

Heti 1x takarítok (hétfőn reggel), ha a szőnyegek koszosak, bedobom a mosógépbe.

Nem vasalok.

ma:

-seprés és felmosás

-kimostam egy adagot és kiteregettem

-ebédre csináltam a lányomnak karalébáfőzeléket

-udvaron az előbb kicsit összesöpörtem

Még vacsit kellenne főzni, de nem tudom mit:-)))

2010. dec. 7. 14:00
 3/26 anonim ***** válasza:
87%

Huh, ma többet a szokásosnál. Összetört egy pohár, így elővettem a felmosó cuccot, és ha már, akkor legyen tisztaság. Porszívózás előtte persze, mosás is lement, most zakatol a második, főzés csak csekély (egy adag tészta), maradt tegnapról, és mivel elhatároztam, hogy karácsonyig minden nap megcsinálok egy "speciális dolgot" (amit nem szoktam, de jó lenne), ma az előszobában szanaszét hányódó kesztyű-sál-pulóver-sapka-kabát özönt (még ősziek is elöl voltak, amiket már nem hordunk) szüntettem meg, már nem hömpölyög.

Reggel oviba a naggyal, fél egykor oviba a nagyért (picivel persze), és ha jól hallom, akkor most alszanak, úgyhogy ha lejárt ez a program, teregetek, és én is szundikálok egy jót. :o))

Viszont holnap nem fogok csinálni semmit, megyek masszőrhöz! :O)))

2010. dec. 7. 14:02
 4/26 anonim ***** válasza:
főzés, mosás, mosogatás egyenlőre.
 5/26 anonim ***** válasza:
Mosogattam.Tegnap megvolt mosás takarítás.Ma nyugi.
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Reggel seprés volt (pont tegnapelőtt mostam fel, úgyhogy azt majd ismét a hétvégén), most alszik a kisfiam, de ha felébredt, akkor lesz kipakolás mosogatógépből, meg bepakolása egy újabb adagnak, amiket nem tudok belerakni, azt kézzel elmosogatom.

Tegnap mostam és teregettem, ma azt fogom délután beszedni, összehajtogatni ha már megszáradtak, és este, ha leraktam kisfiamat aludni, akkor fogok vasalni is.

2010. dec. 7. 14:04
 7/26 anonim ***** válasza:

Tegnap végeztem a nagyját, úgyhogy ma csak:

-elmentem a postára

-dolgoztam a számítógépen

-felsöpörtem és felmostam a konyhát, fürdőt, előszobát, mosogattam,

-mostam, teregettem, elraktam az előző adagot

-rendet raktam a nappaliban, gyerekszobában

-karácsonyi díszeket készítettem az oviba

-és még varrni készülök ma valamikor

Munkanélküli vagyok épp... Holnap szeretném lefesteni a falat, amit a gyerek összefirkált.

ÉS TE?

2010. dec. 7. 14:05
 8/26 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy van egy 22hónapos kisfiú és egy 2 hónapos lányom.Férjem este 6-reggel 6 -ig dolgozik.Mindig 11 óra fele fekszik le és addig tudok főzni,mosni,aztán teregetni.Ő figyel a nagyra vagy fogja a kicsit aki nagyon ölbebaba sajnos,addig én míg megy a mosógép és fő az ebéd addig porszívózok.12 és fél 1 -től alszanak 2-3 ig.aztán séta,itthon játszás 7-kor fürdés/ekkor már egyedül vagyok velük/.Mikor elalszanak este akkor felmosok stb..Minden perc be van osztva sajnos
2010. dec. 7. 14:05
 9/26 anonim ***** válasza:
Én ma pihi napot tartottam. Kislányom reggelije után elmosogattam, mert tegnap lasagne-t meg karfiollevest főztem, volt bőven mit mosogatni :) Utána pihiztem. Nemrég ebédelt a kislányom, játszottunk, lassan készülünk sétálni. Még a szárazakat be kéne szednem a szárítóról, de ez a melegfront nagyon leszív... Holnapra így jó sokminden maradt, de muszáj volt egy nap "szünet" :) És Te, Kedves Kérdező? :)
2010. dec. 7. 14:06
 10/26 anonim ***** válasza:

mosogattam, főztem egy tartalmas levest, meg krumplifőzeléket ( feltétnek olvasztottam ki pörköltet hozzá a fagyóból), kimostam két adagot + teregettem.

ja, meg reggelente fel szoktam seperni meg mosni a kövezett részeket a lakásban

A vasalást elintéztem pár napja most egy darabig nem is fogok. Holnapra a mézeskalács begyúrása a program délelőttre, délután dokihoz megyek. Csütörtökön megint mosok, és főznöm is kell majd. Pénteken fürdőszobapucolás és ajtók+ablakok lemosása + függönymosás

2010. dec. 7. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!