GYES-en vagyok. Mit tegyek? Találtam egy jónak tűnő munkát, de nem fizettek ki.
MElyik cégnél voltál tesztvásárló, megkérdezhgetem? Vannak cégek, ahol kár 2 hónap is lehet a fizetés (én is csinálok hasonlót), amit nem a vásárlásod napjától, hanem a vásárlásra kiszabott legutolsó naptól számítanak - tehát akár 2 hét is lehet a csúszás.
Ez egy olyan "munka", ahol elég nagy a fizetési átfutási idő, de nekem még egyetlen cégnél sem kellett 4 közül csalódnom...
Szia!
én is csináltam már sokszor ilyet. Engem is mindig kifizettek. Ahogy írta az előző akár másfél hónappal később,de akkor is.
Amúgy vásárolnod is kellett vagy csak érdeklődni?Ha vásárolni is,akkor gondolom voltál a cégnél és a termék árát is kifizették. Ekkor meg szerintem csak csúszás...
Kellett vásárolnom is, de mivel én nem fővárosi vagyok, így postán küldtem a blokkot, a többit meg e-mail-ben. A másik munka is így e-mail-en keresztül, csak a papírokat postáztam.
Azt ne mértem, ha nem átverés az egész, akkor miért nem vették fel a telefon, és miért nem válaszolnak a levelemre. Megjelöltem, hogy ha elolvassák jelezzen, és elolvasták.
Szerződésem van, postán kaptam 2 példányt, kitöltöttem és az egyiket visszaküldtem.
Smart Field Kft. Tudtok róla valamit?
Szia!
Én sem kaptam azóta sem pénzt, és a megkeresésre sem reagálnak! Nekem 2 munkát nem fizettek ki.
Szemét, mocskos egy banda!!! Senki ne kezdjen velük!
SMART FIELD KFT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!