Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok itt olyan...

Csak én vagyok itt olyan anyuka, aki nem ismeri a teszvesz, vatera és turkálók világát?

Figyelt kérdés

Teszvesz, vatera: nem tudom hogyan kel csinálni és bizalmatlan is vagyok. A férjem használja a vaterát, de eddig sajnos negatív tapasztalatokkal.

Turkálók: Egyszerűen nincs is a környéken olyan, aminek jó híre lenne, másrészről meg szívesebben megveszem az újat, meg akkor is, ha kevesebbet tudok venni.

Emiatt itt néha úgy érzem magam, hogy mivel ezekhez hozzá sem tudok szólni, hogy tájékozatlan vagyok és nem követem a módit. :( Ugye nem én vagyok egyedül???

2010. dec. 1. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teszveszt, vaterát kimondottan nem szeretem, turikba viszont járok, szerncsére itt Pesten van egy pár.
2010. dec. 2. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:

előző

amit eddig eladtunk (tv, mikro..)az Apronet-en, expresszen 1 nap alatt elment.

Utóbbin tavasszal ingyen "vettünk" egy pálmát

2010. dec. 2. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én meg újakat nem veszek :))) Nem is járok bababoltba, csak pl. cumisüvegért, cumiért, ilyesmikért. De ruhát, játékot szinte kizárólag turiban, neten veszek.

De ez h*lyeség, hogy "nem követed a módit" :DDDD Mondjuk ha megtehetném, lehet, hogy csak márkás angol -de új ruhákat vennék, és vadiúj FP játékokat... Ez nem módi, hanem pénzkérdés. Is.

Az expresszen, teszveszen, vaterán nekem is vannak rossz tapasztalataim, de nagyon jók is! :)

Ezzel ne foglalkozz ezzel :)

2010. dec. 2. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem sem a Tesz-veszt,sem a Vaterát,nem szívesen bajlódnék vele,és szeretem megnézni a dolgokat.

Viszont a turik:..na abban profi vagyok,darabosakat nem veszek,csak kilósat.Az egyik helyen fölsők-pólók vannak jók,a másikban nadrágok-szoknyák,ezt feltérképezem.Szinte csak cipőt,kabátot,sapit,és fehérneműt veszek újat a 2 gyerkőcömnek.

A turi titka az,hogy sosem úgy kell vásárolni,hogy na most melegítő kell,sorra járom a boltokat és kitúrom az összeset (így még sosem találtam).Én havonta 1x-2x megyek (3-4000 ft-t költök)és teljesen mindegy,hogy milyen évszakra való ruha,vagy az hogy még nagy:ha kifogástalan minőségű megveszem és elteszem.... tavaszra-nyárra,jövő télre stb..

Szinte csak márkás,újszerű cuccaink vannak.Nekem PL:tavaszra csak ki kell válogatnom az összevásárolt melegítők közül a pont jó méretűeket.Így 200 ft-ért veszek egy Next-es kisszoknyát,és nem 2000-ért használtan...mert annyiért tényleg nem éri meg.Inkább újat vennék.

2010. dec. 2. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én teszveszelek-tem. Most átköltöztem a zsibvásárra.

Eddig egy negatív tapasztalatom volt, amúgy nekem nem szükséges az új ruha. Főleg úgy nem, hogy pl babaruhából 1500-1600 egy body a bababoltban, abból az összegből pedig jóval többet szinte új állapotban tudok venni.

Nekem a lányom havonta 5-6 centit, tehát 1 méretet is nőt. Nos az anyagi csőd lett volna mindenből újat venni. Igaz kaptam pár darabot és van ami 1 alkalommal volt a lányomon. Félár alatt adtam el...én megszabadultam tőle, a vásárló meg elégedett, hogy olcsón jó minőségű és majdnem! új rucit vett.

Ebay. Főleg játékok :)

Olyan Fifi-s játékcsomagot vettem 5300 Ft-ért (postával együtt) ami itthon vagy nincs is még, vagy több tízezret fizettem volna értük összesen, ha itthon veszem meg.

Másik Fisher price játékok...szinte fillérekért. Az állatos vonat itthon használtan is 7-8 ezerbe kerül posta nélkül, újonnan 16 ezerért láttam. Nos nekem került 4ezerbe postával együtt :)hibátlan, és pluszba kaptam még egy FP kisállat vízilovat is.

2011. jan. 3. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!