Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vatera, TeszVesz semleges...

Vatera, TeszVesz semleges értékelések. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 hetes kismama vagyok, terhességem elején kezdtem Vaterázni, TeszVeszezni. Olyan gondom van, hogy nem tudom, hogy van -e gondom vagy csak felnagyítom a hormonok miatt?

Szóval értékelés:

Adtam semlegesseket, mert:

A meglévő kislányomnak lévő szoknyában gumit kellene cserélni és ez nem volt írva, csak az, hogy az egyik kedvenc db volt.

Vettem egy nadrágot, amire az volt írva, hogy van rajta egy nem is fényképezhető sárga folt, ami lehet, hogy kijön. Erre telis tele volt fű és sárfoltokkal.

Volt egy csaj Akinél leütöttem egy puzzlet és azt írta nem találja, ezért nem tudja átadni. Semlegesben megírtam Neki, hogyha megtalálja kérem szépen szóljon!

Most vettem egy elefántos hátitáskát, ami koszos és kimosva is van rajta egy kb. 20 Ft-osnyi folt. A hirdetésben az van írva, hogy jó állapotú. Neki is legszívesebben semlegest adnék, DE

Akiknek eddig semlegest adtam szerintem jogosan, mindenkitől visszakaptam a semleges értékelést, mintha én volnék a rossz.

Most mit tegyek?

2011. márc. 18. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ne vásárolj látatlanban, ha ilyen rossz tapasztalataid vannak.
2011. márc. 18. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Általában bosszúból adják vissza a semlegest. Sajnos én meg mostanában az olyanokat fogom ki, hogy nem jelentkeznek az emailekre... :( Általában szoktam várni egy hónapot (több emailt küldök) és utána negatívot adok. Volt hogy ígérgetett a vásárló, aztán nem válaszolt a levelekre és még én kaptam semlegest... :(
2011. márc. 18. 13:20
 3/15 A kérdező kommentje:

Ha személyesen venném át, akkor is köteles lennék átvenni, ha leütöttem.

Szabályos bosszúból visszaadni?

Ti is semlegest adtatok volna a helyemben? Vagy csak én nagyítom fel a leírt problémákat?

2011. márc. 18. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Várd meg míg leértékelnek és utána adj nekik semlegest.
2011. márc. 18. 13:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Szóval Ti is megadtátok volna ezekért a nem feltüntetett hibákért a semlegest???

Mert gondolom nem először adtak ki ilyen minőségű árut mégis a legtöbb értékelésük pozítiv.

Mások nem mernek igazságosan értékelni?

2011. márc. 18. 13:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát én sokszor ilyenkor nyeltem egyet és nem értékeltem sehogy. Mostmár ezt nem nagyon lehet megcsinálni, mert folyton jönnek az emailek hogy elmaradt értékeléseid vannak.

Utálom ezt az értékelősdit mert a valóság nem derül ki belőle, hiszen te EZT írod a másik fél meg AMAZT.Most ezt ki fogja eldönteni kinek van igaza??

Ha a semleges értékelésben leírod hogy foltos, gagyi, szakadt volt, nem találta, nem volt a leírásnak megfelelő, akkor az azért szerintem elég reális.

Ha valaki elolvassa az értékelést akkor azt gondolja,hogy miért találnál ki ilyesmit?

A másik fél semlegesére viszont jogosan gondolja hogy csak bosszúból született.

Szóval engem nem érdekelne, akkor is semlegest adnék.

Esetleg írj a tesznek, vaterának hogy ilyenkor mi a megoldás őszerintük??

2011. márc. 18. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:

13.34 vagyok ismét, igen, sokan nem mernek értékelni. Nekem is volt olyan, nem ért annyit a felső hogy balhézzak miatta.

Meg amikor jó állapotú van feltüntetve mindig azzal védekezett az eladó hogy nem véletlenül nem hibátlant vagy újszerűt adott meg.

A másik "kedvencem" a miért nem kérdeztem meg vásárlás előtt...

De hát mit??? Hogy egész véletlen nem foltos, bolyhos, hazsnált xar az egész? Ezt nem inkább neki kéne közölnie?

2011. márc. 18. 13:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is belefutottam már 1-2 ilyen dologba. Pont most nemrég. Csak nekem az a furcsa, hogy ezek az eladók előre értékeltek engem. Így az én semlegesemre már nem tudtak bosszúsemlegessel válaszolni. :)

Nagyon meg kell nézni kitől vásárolsz, én is vettem már koszos, büdös, foszlott újnak hirdetett sapkát...

Mindig meg kell nézni az eladó értékeléseit, csak az a baj, hogy valaki akkor is pozitívan értékel, ha nem pozitív a tapasztalata, mert ő is fél a bosszú semlegestől, esetleg negatívtól.

Ez a sapkás dolog is most volt nemrég, utána vettem egy szintén jó állapotúnak hírdetett mellényt, amit a kutya alá se raknék. Utána jópár hétig nem vásároltam. Most kezdtem el megint a múlt héten, kicsit féltem is. De gyöngyörű ruhákat sikerült venni a fiamnak :)

2011. márc. 18. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez egy pech sorozat volt. Igenis értékelni kell, és jogos. Én még negatívot is adtam volna. Igaz, hogy ne foglalkozz hogy te mit kapsz vissza, ugyanis aki nézi, az láthatja, hogy valószínű csak bosszú. Ezért mindig írd bele, hogy mi volt a probléma, másnak is segítve ezzel. Eddig nekem szerencsére nem sikerült sokszor ilyenekbe belefutnom, de volt rá példa. Igaz mindig megnézem az értékeléseket, és azt is, hogy azt az értékelést milyen termékre adták. Szerintem ne add föl, csak lény körültekintőbb (ha meg nem volt rossz értékelés ezekre, akkor csak peches voltál). Hátha ezután jobban jársz.
2011. márc. 18. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:

A fű és sárfoltos nadrágra kapásból negatívat adtam volna, a puzzlre nem kértem volna semmit, de a semlegesnél tuti odaírom, hogy hogy a fenébe tette fel, ha most meg nem találja...

Az elefántos hátitáskánál: kinek mi a jó állapotú. Ha a hiba fotózva volt, akkor nincs hiba, ha nem volt, akkor szólni kell, ha korrekt az eladó akkor ajánl cserébe valamit vagy legalább elismeri, és elnézést kér. Ha nem, akkor szerintem negatív.

Azért csinálnak meg egyesek mindent, mert nem mernek az emberek minősíteni, mert akkor mi lesz??? Mi lenne? Nem vásárolsz ott többet, vagy beregisztrálsz a férjed nevével, vagy veszel a barátnőd neve alatt. Sőt, én szépen el is mondom mindenkinek, hogy hol volt rossz tapasztalatom. De a jót is!

Nyugodtan szóljatok, ha nem úgy van, ahogy írták!

A boltba nem mentek vissza reklamálni? A rohadt tököt visszavittem a zöldségesbe, mert úgy adták el, hogy az jó, belül meg rossz volt.

És ezt azért írtam le, mert ha én adok el valamit és nem veszem észre a hibáját, vagy nem írom be véletlenül(!), akkor azért minimum elnézést kérek és mindig magamból indulok ki. Elvárom viszont is a korrekt hozzáállást. Aki erre nem képes, az ne kereskedjen semmilyen módon.

Szóval légy vagány Kedves Kérdező!

2011. márc. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!