Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vatera, TeszVesz semleges...

Vatera, TeszVesz semleges értékelések. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 hetes kismama vagyok, terhességem elején kezdtem Vaterázni, TeszVeszezni. Olyan gondom van, hogy nem tudom, hogy van -e gondom vagy csak felnagyítom a hormonok miatt?

Szóval értékelés:

Adtam semlegesseket, mert:

A meglévő kislányomnak lévő szoknyában gumit kellene cserélni és ez nem volt írva, csak az, hogy az egyik kedvenc db volt.

Vettem egy nadrágot, amire az volt írva, hogy van rajta egy nem is fényképezhető sárga folt, ami lehet, hogy kijön. Erre telis tele volt fű és sárfoltokkal.

Volt egy csaj Akinél leütöttem egy puzzlet és azt írta nem találja, ezért nem tudja átadni. Semlegesben megírtam Neki, hogyha megtalálja kérem szépen szóljon!

Most vettem egy elefántos hátitáskát, ami koszos és kimosva is van rajta egy kb. 20 Ft-osnyi folt. A hirdetésben az van írva, hogy jó állapotú. Neki is legszívesebben semlegest adnék, DE

Akiknek eddig semlegest adtam szerintem jogosan, mindenkitől visszakaptam a semleges értékelést, mintha én volnék a rossz.

Most mit tegyek?

2011. márc. 18. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyiért vetted, illetve mennyiért rakták fel. Ha csak 1-200 Ft-ért, azért nem várható el újszerű árú.
2011. márc. 18. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg nekem új, cimkés árum is fut 1Ft-ért.

Ez a másik kedvenc szövegem, mikor az eladó azzal védekezik, hogy "mit vártál ennyi pénzért...".

2011. márc. 18. 17:03
 13/15 A kérdező kommentje:

A semlegessek nem adnak sem negatív, sem pozítiv értéket. Akkor a bosszú semlegesek miatt nem zárhatnak ki. Ugye? Mert ha 3 negatívot kapnék, akkor kizárnak, ha jól értelmeztem. Ugye?

A leírt esetekben Te is semlegest adsz?

De ha előre értékelnek, akkor meg arra kell vigyázz, ha ismét találsz valami jót Nála és esetleg minden passzol, Te pozítivot adsz, Ő pedig esetleg visszaadja a szemet szúrt semlegesét.

Sajnos az eladó értékeléséből nem derül ki, mert nem mernek őszintén értékelni!!!

Vagy adjak pozítivot és írjam le a hibát? De akkor más is csalódni fog abban az eladóban! Nem?

Ha a hiba fotózva lenne, meglennék nyugodva, mert akkor nem vernek át!

2011. márc. 18. 18:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Le lehet írni őszintén az állapotát. Vagy akkor fél az eladó, hogy nem megy fel sokra az ára?
2011. márc. 18. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Akivel én egyszer nem voltam elégedett, annál biztos, hogy nem vásárolok többet.
2011. márc. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!