Teszvesz! Más, hogy tudja eladni jó áron a kisruhákat?
Eladtam 30 db baba ruhát 600 ft-ért:(
Mindenki csak a kiemelt aukciókra licitál?
Én sosem fogok ki olcsón ruhát,mert már fellegekben van az ára.
Arra is gondoltam,hogy mással licitáltatnak,h ne adják el áron alul.
Lehet, de valaki akkor is meg kell, hogy vegye... vagy semmi értelme...
Amúgy én is azt látom, hogy amit venni akarok az egekig drágul, amit eladni akarok, max 31 ft....
Így jártunk.
Van akinek bejön, van akinek nem... szerintem.
Sajnos nem ismeretlen fogalom a teszvesz előtt a 'baráti licitálás', csak sajnos nehéz bebizonyítani. A férjemnek is van egy munkatársa, aki így licitáltat a cuccaira.
Legközelebb állíts minimálárat, és akkor nem fordul elő többet, hogy 600 ft legyen ennyi ruhácska. Ezért nem merek feltenni semmit 1ft-ra minimálár nélkül.
En semmit sem rakok fel annyi penzert, amennyiert nem szeretnem eladni. Nem adom dragan a ruhakat, de mondjuk azt nem engedem meg, hogy 30 darab normal minosegu babaruha ennyi penzert menjen el. Ha licitalassal inditom el, akkor is olyan arrol, amennyiert mar nem fog fajni eladni. De szinte mindig fix aron hirdetek. Probalom beloni, hogy ne legyen draga egyaltalan, de ne is fajdalmasan olcso.
Idovel minden elmegy.
Köszönöm,akkor jól gondoltam,hogy tisztességesen nem lehet 1ft-ról indítani semmit.
Már többször is feltettem minimálárral,de megse nézték.
Fájni fáj a szívem értük,mert ennyiért nem tudok belőle mást nagyon venni.
Tettem fel megint de az 1ft-ot hanyagolom,talán idő és valakinek megtetszik,úgyis megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!