Miben és hogy tetted el a már kinőtt kisruhákat?
Figyelt kérdés
Papírdoboz, nejlon zacskó? Vagy mindegyikben besárgulhat? És hová tudtátok eltenni? Garázsba, tárolóba?2011. szept. 20. 11:46
1/11 anonim válasza:
nagy beépített szekrénybe nemrég pakoltam ás őket és raktam be zasckókba, úgy a szekrénybe
sokat kölcsönadtam
2/11 anonim válasza:
papírdobozba tárolóba, remélem nem sárgul be, de van pár reklámszatyorban is
3/11 anonim válasza:
Ha nem éri nedvesség, akkor nem fog besárgulni akármiben is van. Én mivel idebent tárolom dobozokban, nem zacskóztam be. Ha te nem lakásban tervezed tárolni, akkor mindenképp zsákozd be, majd úgy a lezárt, leragasztott dobozba.
4/11 anonim válasza:
Anyukáméknak családi házuk van.Náluk vannak nagy műanyag dobozokban a padláson.
5/11 anonim válasza:
kukászacskóba és azzal kartondobozba. Eddig a padláson volt, de az be lesz építve, szóval vagy anyáméknál lesz a pincében, vagy nálunk a gardróbszekrényben.
6/11 anonim válasza:
Én csak sima kartondobozba raktam.Remélem hogy nem sárgul be.
7/11 anonim válasza:
Ja és egyenlőre lakásban van(nem ott lakunk)de ha sikerül eladni akkor padlásra viszem a dobozokat.
8/11 anonim válasza:
Szekrény. Mivel 20 hónap van a két gyerek között, sokat nem kellett rakosgatni. Amit a kicsi kinőtt, az ment a bizományiban, amit nem tudtam eladni, az meg a védőnőnek.
9/11 anonim válasza:
El akarom ajándékozni a nagyját, a maradékot ilyen dobozokba pakolom: [link] és levisszük a garézsba. Igaz, nem olcsó.
10/11 anonim válasza:
Nagy műanyag szatyrokban vannak a kinőtt ruhák és minden szatyorban van levendula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!