Csak én vagyok itt olyan anyuka, aki nem ismeri a teszvesz, vatera és turkálók világát?
Teszvesz, vatera: nem tudom hogyan kel csinálni és bizalmatlan is vagyok. A férjem használja a vaterát, de eddig sajnos negatív tapasztalatokkal.
Turkálók: Egyszerűen nincs is a környéken olyan, aminek jó híre lenne, másrészről meg szívesebben megveszem az újat, meg akkor is, ha kevesebbet tudok venni.
Emiatt itt néha úgy érzem magam, hogy mivel ezekhez hozzá sem tudok szólni, hogy tájékozatlan vagyok és nem követem a módit. :( Ugye nem én vagyok egyedül???
Turkálni szoktam de inkább nyáron meg amikor nem kell beöltözni.
A vaterát teszveszt, e-bay-t én se ismerem. Nem mernék igy vásárolni.
Szia!
Nem vagy egyedül. Én se használom sem a Vaterát, sem a Tesz-veszt. Én sem értek hozzá, és bizalmatlan is vagyok. Úgy vagyok a kilós bolttal is, hogy inkább 1db-ot veszek, de újat, amit még senki nem horodtt. Nem fontos a márka, nekem megteszi a kínai is. Csak új legyen.
Vaterán vettem már többmindent, egyszer se volt problémám. Nem vásárolok olyantól, akire eddig 50 vevő ne mondta volna, hogy minden rendben ment. Ennyi.
Tesz-veszt enm ismerem, turkálni sose szoktam, de vannak cucco, amiket egyszerűen butaságnak, pénzpazarlásnak tartok újonnan megvenni.
Szia!
Férjemmel együtt rendszeres vaterázók vagyunk, rengeteg mindent vásároltunk már, csak pozitívat tudok róla mondani. Igaz, hogy ha keresgélek, mindig bejelölöm a "csak új termékek" részt, tehát használtan még semmit nem vásároltam az oldalról.
Turkáló...igazából nincs velük bajom, szerintem én keresek rossz helyen, vagy nálunk vannak nagyon bénák. Múltkor az egyikben keresgéltem csajszimnak téli ruhákat....aztán elmentem a Tescoba és fele áron, új ruhákat tudtam neki venni. Szóval nem azzal van bajom, hogy használt (rengeteg ruhát kapunk ismerősöktől, volt munkatársaktól, rokonoktól) hanem hogy ugyanolyan áron mint a turkálós, vagy még olcsóbban meg tudom venni az újat.
Én vásárolok teszveszen, de profi eladóktól új dolgokat.
Kisvárosban lakom és még szállítási költséggel is olcsóbban jövök ki mint ha itt veszem meg a bababoltban.
Turizni ritkán,de szoktam.A ruháit általában boltban veszem, vagy webshopból rendelem.
Én még soha nem rendeltem internetről, én szeretem látni és megfogni a dolgokat, mert lehet, hogy a képen jól néz ki, de élőben pedig észre sem venném.
Meg bizalmatlan vagyok ilyen téren, pedig szoktam nézelődni az interneten, de soha nem mertem megrendelni, főleg nem, hogy előre kell utalni.
Turkálókba ritkán járok, nagyon ki kell fogni. Én inkább a KIK-ben, bababoltban és a Tescoban veszek neki ruhát jó áron és legalább az új.
Én sem merek vaterázni, teszveszezni, mert nem akarok felesleges kockázatot vállalni az előre utalással, meg azzal, hogy nem látom a terméket, mielőtt megveszem. Fotót feltakni bármiről lehet, stb.
Turkálóba egyáltalán nem járok, sem magamnak, sem a gyerekeknek nem vettem innen ruhát. Használtan kaptam a barátnőmtől pár rugit, azt szívesen fogadtam, de idegen helyről nem mernék...
Tescoban, C&A-ban, Auchanban szoktam babaruhát venni, viszonylag jó árban vannak és a minősége sem kifogásolható. Márkás babaruhát néha a nagyitól szoktunk kapni.
Én most kezdtem a teszveszelés,és turizást.Az első gyereknél mindig újat vettem,márkásakat.Aztán a lány után fiam született,a régi cuccok maradtak zsákban,és rájöttem,hogy az ilyen pici ruhát nem nagyon lehet széthordani(56-74 méretig.)Viszont 200 ft a body,és nem 900-1200.Bababörzén a zokni 50ft,nem 350ft.Cipőt viszont csak újat.Magamnak,aníg ilyen nagydarab vagyok(20 kilót híztam,szotatok)nem veszek újat.
Mondjuk nagyon nem is vásárolok magamnak.Lényeg:ki kell fogni.Játékot,babakocsit vettem a teszveszen,mindig a feltüntetettnek megfelelő volt,és postaköltséggel is olcsóbb volt,mintaz új.
Remélem,nem fognak soha átvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!