Ilyen lusták lennének az anyukák?
Balcsin lakunk. Mindennap megyünk sétálni, persze ahogy az időjárás engedi.
Miért van az, hogy én soha nem látok egyetlen anyukát sem sétálni a gyerekével? Azt ne írjátok, hogy biztos nem abban az időben sétálnak, mert ha 10-kor megyek csak mi vagyunk, ha 11-kor szintén, ha délután sszintén senkivel nem találkozom.
Éppen, hogy sok kisbaba született az elmúlt pár évben, akik még nem ovisok, tehát anyuka otthon tesped?
Egészen már kivinni a ház udvarára a gyereket, mint a víz szélére odagyült hattyúkat és kacsákat etetni a megmaradt szárazkiflivel pl.
Na mindegy, ők tudják, csak felmerült bennem ez a kérdés. A lényeg, hogy én megyek a lányommal mindennap, mert imádjuk!!!
Kösi a válaszokat.
hogy lusták e,azt nem tudom.de amikor 2 éve megszületett a nagyobbik fiam,itt Vámosszabadian szinte senkit nem láttam sétálni a gyerkőcével.Pedig eleinte én naponta 3-4x is kint voltam a babával.Jobban elvolt a levegőn.
Én azt nem értettem,hogy minden udvarban játék hegyek vannak,de hol vannak a gyerekek?Mert hangjukat sem lehet hallani.Most hogy már nagyobb,sajnos csak egy utcát tudunk látogatni,mert a másik főút,és életveszélyes.meg a fél éves kicsim is mire messzebb mennénk,tuti éhes lesz,vagy csak megunja a babakocsit.
Meg ha pl főznöm kell,vagy rosszabb az idő,akkor mi is csak az udvarra megyünk.
Úgyhogy lehet az ottani anyukák is így vannak vele.
ui:Én mennék műár nagyon be a városba(Győr)de autó nélkül busszal,elég körülményes.
Nem vagyunk egyformak.
Amikor a szuleimnel vagyunk falunk, akkor mi sem megyunk setalni, ellenben van a haz korul egy akkora kert, mint egy normal varosi park. Ugy vettem eszre a fiam jobban elvezik igy levezetni az energiat, mint ugy, hogy a jardan motoroznak oda-vissza, amig utol nem erem oket.
Arrol ne is beszeljunk, hogy en sem szeretek ott setalni menni, mert a seta az nem seta, hanem beszelgetoest, ugyanis 20 meterenkent talalkozom egy nenivel-bacsival, aki minden alkalommal megkerdezi tolem ugyanazt a 10 altalanos dolgot.
Ott akkor megyunk setalni, ha dolgunk van, cel nelkul nem elvezem a babakocsi oda-vissza tologatasat.
Sajnalom, biztos lusta vagyok szerinted, bar aki ismer tudja, hogy nem vagyok az (sot, epp ellenkezoleg, az eletmodom inkabb enyhe mazohizmusra enged kovetkeztetni).
Nem igazán értem, miért foglalkoztat téged ez ennyire. Magánügyük. Amúgy én sem szerettem sosem céltalanul sétálgatni, ez számomra is a muszáj része volt a dolognak. Sétálni amúgy maximum olyan helyen szeretek, mint pl. egy sétálóutca (amitől mi nagyon messze lakunk, buszozni kéne), vagy ilyesmi, itt viszont csak panelházak vannak egymás hegyén hátán, mellette meg egy főút. De ha nem is panelok lennének, akkor sem szívesen mászkálnék "csak úgy". Menni úgy szeretek, ha ténylegesen megyek valahova, vagy van mit nézni esetleg. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. És bizony volt olyan nap, hogy inkább nem mentünk sétálni, és nem (csak) azért, mert nem volt kedvem, hanem mert dolgom volt otthon, amit nem akartam megszakítani, vagy későbbre halasztani.
De igazából nem is a kérdésed nem tetszik, hanem a hangnem. Mi az, hogy az anyukák "tespednek" otthon? Amikor épp nem sétálsz, te is tespedsz?
Nem, én nem tespedek, akkor sem.
Nem arról szólt a kérdés, hogy miért nem sétálnak panelrengeteg közt, hanem a Balaton parton!!!
Nem szokásom céltalanul sétálni, mindig akad elintéznivaló a városban, ha más nem akkor a gyermekemnek útközben is óriási élmény a körülötte lévő környezet felfedezése.
Szia!
Mi kulfoldon elunk,en is epp ezt a kerdest tettem fel egyik nap magamban. Meg nyaron lehetett latni nehany gyereket meg babakocsisokat a jatszotereken de miota bekoszontott az osz en nem sokkal talalkoztam. En ezt egyaltalan nem tudom megerteni a gyereknek szuksege van a friss levegore es anyukanak is!!! Bar itt kulfoldon egeszen maskepp mukodnek mint mondjuk Magyar o-n. En ugymond le is nezem kicsit oket mert nem toltik be azt a szerepet amit nokent es anyakent kellene betolteniuk. Ertds: nem akarnak szoptatni,nem foznek,nem viszik setalni a gyerekuket,nem torodnek veluk,nem forditanak idot a gyerek tanitasara.Egeszen mas a felfogas itt ezekrol a dolgokrol.Sajnos.
Nem baj en viszem a fiamat minden nap,holnap lesz 17 honapos es meg nem volt beteg miota megszuletett.Multheten egy csiposebb napon is voltunk setalni,hat lattad volna az autoba ulo embereket,ugy neztek ram mint valami gyilkosra aki szegeny kisgyereket kivitte setalni a -2 fokba.
22:30 -as hozzászóló! Megkérdezhetem, hogy melyik országban éltek?
13:13-as hozzászóló! Te amúgy sportolsz valamit?
22:30-as: Kanadaba elek :)
Tegnap is voltunk setalni a baratnommel meg a fiaval(egyidosek a fiaink) es mindossze 1 anyukat lattunk meg. De az is ugy betakarta a gyereket,hogy ki sem latszott belole,kizart,hogy friss levego kapott igy :)
Nah jo gonosz vagyok egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!