Anyukák! Ha ikreitek lennének, egyforma ruhába öltöztetnétek őket? Azonos nemű, de két petéjű ikrekre gondolok.
Én úgy gondolom, hogy is-is. Ha látnék nagyon aranyos ruhákat, biztos megvenném mindkettőnek, hiszen azért választottam pont azt a ruhát, mert azt tetszik. De pl. ha használt ruhákat vennék (mint ahogy teszem is), akkor úgysem lehetne mindenből kettőt venni. De nem is akarnék mindenből.
Szóval is-is, mértékkel. :)
Itthonra nem. Gondojl bele, az egyik bekakil Leeszi magát át kell öltöztetni, akkor a másikat is átöltöztessem hogy egyformàban legyenek:)
ha mennénk valahová akkor igen!
Mindig ugyanazt a fazont vettem nekik, más színben!
Most már külön egyéniségek, s ők döntenek mit hordanak, 12 évesek!
Én ha találok jó cuccot jó áron, akkor kettőt veszek. Általában ezeket egyszerre adom fel, igy nekem egyszerűbb, tudom, hogy egyforma vastag/vékony felső van rajtuk, egyformán rövid/hosszúujjú, stb.
De ha az egyik kakis lesz, hát átöltöztetem másba és onnantól nem egyformában vannak. Zoknit pl. ritkán kapok 2 egyformát, az nem szokott egyforma lenni rajtuk, meg a gatya is ritkán. A póló csaknem mindig, mig az egyik le nem eszi.Melegitó pl. egyforma, csak más szinben.
Számomra semmijelentősége, és egyenlőre számukra se. Ha nagyobbak lesznek, úgyis azt veszik fel aznap, amit majd ők akarnak...
Kétpetéjű fiú ikrek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!