4 hete (nov.2) voltam egy fiúval, egy hete késik. Ha holnap tesztet csinálok és negatív lesz, tuti nem vagyok terhes? Ugye nem? Mi okból késhet? Paracetamol miatt esetleg?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 05:50
21/27 A kérdező kommentje:
8 perc után semmi nem jelent meg a teszten, még az az egy csík sem. Szóval izgulhatok még egy napot, hogy a fene enné meg.
Ne haragudjatok!
2010. nov. 30. 05:54
22/27 A kérdező kommentje:
Na raktam rá még egy csepp vizeletet, először olyan piros színűre szétfolyt minden, aztán szépen kijött az egy csík. :D Ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes, igaz?? :D
Képem is van róla, most rohannom kell de délután felrakhatom.
2010. nov. 30. 06:09
23/27 anonim válasza:
Majd tedd fel, de szerintem megnyugodhatsz, ha nincs csík nincs hcg. Mivel egy hónapja voltatok együtt, esélytelen, hogy nem mutassa ki. Valószínű a stressz miatt késik, holnapra akár meg is jöhet.
24/27 anonim válasza:
Aha, megnyugodhatsz! Én is jártam már úgy, hogy kevés lett a pisi, egy csík sem jött ki, és cseppentettem még rá, és akkor megjelent a kontrollcsík! De nekem akkor rá fél percre egy 2. csík is..., de mi terveztük...
VÉDEKEZNI!!! :D
25/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!!!!!!! :)
2010. dec. 1. 09:59
26/27 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok esetleg miért nem jött meg még mindig??? :S
:)
2010. dec. 3. 07:50
27/27 anonim válasza:
Mert sokat idegeskedtél, írták is az előttem lévők,hogy azért is késhet !! Nyugi már ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!