4 hete (nov.2) voltam egy fiúval, egy hete késik. Ha holnap tesztet csinálok és negatív lesz, tuti nem vagyok terhes? Ugye nem? Mi okból késhet? Paracetamol miatt esetleg?
Elsővel egyet értek...
Amúgy védekeztetek rendesen ?
Védekezéssel kapcsolatban ne is kérdezz, nagyon szégyenlem magam is van is amiért, sajnos...
A srác full részeg volt (azon gondolkodtam lehet, hogy nem is ment el...) és velem sem volt minden oké... Ugyebár buliban voltunk és iszogattunk, én nem vittem túlzásba egyáltalán (de tényleg) csak talán mert nem ettem aztap meg fáradt voltam nagyon, a kelleténél jobban "megütött". Nem sokra emlékszem, sőt...
Ne szidjatok, volt bűntudatom, nem is kicsi és tudom, hogy óriási butaságot követtem el és nagyon felelőtlen voltam...
Akkor a terhesség hányadik hetétől mutat biztosat egy átlagos, nem drága teszt??
Nem kell már várnod, kimutatja bármelyik teszt!
Most délutáni vizeletből is megcsinálhatod! Remélem szerencséd lesz, majd írd meg az eredményt!
Délután veszek egyet és reggel megcsinálom, biztosabb, nem? Majd akkor írok....reménykedem én is...
És köszi!
Egy hét késés után már a délutániból is bőven kimutatja.
Megcsinálhatod a reggeliből is ha ez megnyugtat, de szerintem ess túl rajta!
Mikor volt meg utoljára és mikor voltatok együtt és hány napos ciklusaid vannak?
Írd meg légyszi, úgy többet tudunk mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!