4 hete (nov.2) voltam egy fiúval, egy hete késik. Ha holnap tesztet csinálok és negatív lesz, tuti nem vagyok terhes? Ugye nem? Mi okból késhet? Paracetamol miatt esetleg?
Most már várok reggelig, akkor 1OOszázalékos lesz, ugye? Szóval majd nem kell kételkednem az eredményben... A teszt olcsó volt, 25ös érzékenységű. Az milyen?
19 vagyok, nem akarok terhes lenni. :(( Tudom, nem jókor gondolkodom....
Hát nem számolom napra pontosan, mivel nem szoktam fiúval lenni, habár ez nem ok rá. :)
Szóval kb. 21-23 között szokott megjönni, tart 5-6 napot, a fiúval 2.án voltam....
Csak a bimbó érzékeny nagyon kicsit, amúgy nem fáj. Mintha egy nagyon picit meg lennének duzzadva, de ennyi.
És nem lehet, hogy csak meg akar jönni??
Reggel 8ra megyek egyetemre (a ti időzónátok szerint 7re), azelőtt mindenképp megcsinálom a tesztet és megírom az eredményt.
Az nem számít, hogy a "csíkfedő" el van húzva vagy látszik az egy (vagy 2) csík meg az sem befolyásolja az eredményt, hogy mennyi vizeletet cseppentek bele, igaz? És várjam meg, míg eltelik az 5 perc, utána nézzem meg? hogy csináljam?
:S
Húha, félek... Szerintetek mi lesz az eredmény??? Ez az erősségű teszt milyen? Nem értek hozza.
Köszi szépen, hogy segítetek, nagyon hálás vagyok.... De azt nem írja, hogy folyamatosan nézzem a csíkokat, várjak vagy mit csináljak... :) :S
Reggel írok, remélem (bízom benne mert) csak 1 csík jelenik meg! Úgy kell lennie!!!...
Nem muszáj végig figyelned az 5 perc alatt. Az a lényeg hogy ha letelik az 5 perc leolvasod a végeredményt, ennyi!
Én rápisiltem, letettem a wc-ben lévő kis polcra, kimentem, elmosogattam a konyhában és ezután olvastam csak le az eredményt.
A rápisiléssel vigyázz! Én az első tesztet teljesen lepisiltem véletlenül, a jelző ablakot is, így nem adott semmilyen eredményt.
Másodjára kis üvegbe pisiltem, és abba tartottam bele a végét. Nekem kb 3 másodpercen belül kijelezte az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!