27 éves vagyok, eddig sohasem maradt ki még menzeszem. Most már kb.4-5 napja késik, illetve semmi jele, hogy meg akarna jönni. Mitől lehet? Kérlek írjatok, mert aggaszt.
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam egy tesztet (10 napos terhességet kimutatót) de negatív lett. Ilyenkor már szokott mellfájdalmam lenni meg a hasamban is érzem, h. meg fog jönni. Ami történt, hogy egy hete szurkálásokat éreztem a mellembe, de utána elkaptam egy durva vírust, és az elmúlt, néha apró nyilallások vannak, de ahogy itt írják a terhességi tüneteket, én nem olyannak képzeltem, mint az enyém. Illetve még annyi, hogy bizonyos kajákra, amiket eddig nagyon szerettem, rá sem bírok nézni. Az ilyen tünet meg úgy tudom, később szokott jelentkezni, én inkább a vírusnak tudtam be.+ Volt ólmos fáradtság is, de másnap jött a hőemelkedés és torokgyuszi, azt inkább ennek tudtam be. Miért nem jön meg, ill. miért nem jelentkeznek a mensis tünetek? A vírus miatt? Eddig még MINDIG megjött nekem, egész életemben. Köszi nagyon.2010. máj. 31. 08:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, a betegség miatt. Biztos csak késik. ha nem jön meg 1-2 hét alatt, menj el dokihoz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is a betegség miatt lehet. Nekem annak idején, mikor terhes lettem, az első jel éppen hogy az volt, hogy "mindjárt megjön" érzésem volt egy hétig (fájt a hasam, görcsöltem, a mellem majd szétdurrant), csak éppen nem jött meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ok. Szóval a betegség okozhat ilyet, hogy nem jött meg. Nagyon megnyugtató.
2010. máj. 31. 09:35
4/4 A kérdező kommentje:
Nem nem, ez bizony babuci, teszt is és a doktorbácsi is azt mondta :-)
2010. jún. 12. 03:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!