Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok egyedül, aki...

Csak én vagyok egyedül, aki nincs oda a tanuló kutyusért és egyéb hasonló játékokért?

Figyelt kérdés

Konkrétan azzal van bajom, hogy olyan dolgokat "akar" tanítani egy babának, amire semmi szüksége. Az, hogy zenél,villog jópofa, de minek kéne az abc-t és a számokat tanítani egy kicsinek? Úgysem így fogja ezeket elsajátítani. Szerintem csak szülőbolondítás, ennyi pénzért sokkal értelmesebb, valódi, igényes fejlesztő játékokat lehetne venni, csak azoknak nincs akkora reklámja, mint a FP-nak.

Számítok a lehurrogásra, de kíváncsi vagyok, van-e más is hasonló véleménnyel.

2010. nov. 24. 14:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekünk van mászó micimackónk, tanuló kutyusunk, meg egy autós szimulátorunk. A mászó micimackót kitaláló tervezőt lapátnyéllel verném konkrétan agyon, amiért Mikó István hangját adta neki. A hideg ráz tőle, de a fiam ajándékba kapta. Szegénykém sírva menekül előle, pedig 11 hónapos. Jobb esetben ha véletlen bekapcsolva marad és megszólal, odamegy és lepofozza:)

A tanuló kutyával nincs bajom, kedvesebb a hangja is, bár nem hiszem hogy pont ezáltal fogja megtanulni a szineket, testrészeket, abc-t, számokat.

De ettől legalább nem fél:)

Az autós szimulátort viszont én vettem neki, ugyan drága volt, de ez legalább megérte. Imádja a fiam, rendesen tekergeti a kormányt, váltja a sebességet:)) Hiába na, Apja fia:) Viszont ha előbb észreveszem hogy ilyen szimulátor van más márkából is, szerintem beértem volna azzal!!

Az biztos a többi FP játék ott marad az üzletben ahol van, és nem azért mert nem tehetnénk meg hogy megvegyünk, hanem mert egyszerűen nem jönnek be.

2010. nov. 25. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!