Csak én vagyok egyedül, aki nincs oda a tanuló kutyusért és egyéb hasonló játékokért?
Konkrétan azzal van bajom, hogy olyan dolgokat "akar" tanítani egy babának, amire semmi szüksége. Az, hogy zenél,villog jópofa, de minek kéne az abc-t és a számokat tanítani egy kicsinek? Úgysem így fogja ezeket elsajátítani. Szerintem csak szülőbolondítás, ennyi pénzért sokkal értelmesebb, valódi, igényes fejlesztő játékokat lehetne venni, csak azoknak nincs akkora reklámja, mint a FP-nak.
Számítok a lehurrogásra, de kíváncsi vagyok, van-e más is hasonló véleménnyel.
Nekünk van mászó micimackónk, tanuló kutyusunk, meg egy autós szimulátorunk. A mászó micimackót kitaláló tervezőt lapátnyéllel verném konkrétan agyon, amiért Mikó István hangját adta neki. A hideg ráz tőle, de a fiam ajándékba kapta. Szegénykém sírva menekül előle, pedig 11 hónapos. Jobb esetben ha véletlen bekapcsolva marad és megszólal, odamegy és lepofozza:)
A tanuló kutyával nincs bajom, kedvesebb a hangja is, bár nem hiszem hogy pont ezáltal fogja megtanulni a szineket, testrészeket, abc-t, számokat.
De ettől legalább nem fél:)
Az autós szimulátort viszont én vettem neki, ugyan drága volt, de ez legalább megérte. Imádja a fiam, rendesen tekergeti a kormányt, váltja a sebességet:)) Hiába na, Apja fia:) Viszont ha előbb észreveszem hogy ilyen szimulátor van más márkából is, szerintem beértem volna azzal!!
Az biztos a többi FP játék ott marad az üzletben ahol van, és nem azért mert nem tehetnénk meg hogy megvegyünk, hanem mert egyszerűen nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!