Milyen a jo apa?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
15:49-es vagyok. A helyzet az, hogy te még nem nőttél fel. Nem mersz felelősséget vállalni. Kifogágásokat keresel. Másra támaszkodsz, boldogtalan, stresszes, önbizalomhiányos, főként gyáva vagy. Hagyod magad megalázni, amit a gyermeked végig fog nézni, ha így marad a helyzet. Ez az egész nem az ő terhe! Ne hagyd, hogy a vállán kelljen cipelnie, pláne gyermekként. Hatalmas teher lesz! Szóval a lényeg, hogy van-e annyi energiád, hogy ezen változtass, tegyél meg mindent, amit csak lehet, ne a lustaság, gyávaság, kifogások keresése legyen az erősebb és akkor nyugodt lesz a lelkiismereted. Nem utolsó sorban persze adott lesz az esély, hogy te és gyermeked boldog életet éljen. Attól meg ne félj, hogy egyedül maradsz, mert ha boldog leszel, az meglátszik majd rajtad és lesz, aki észre is veszi:) Amúgy meg most is egyedül vagy...Nem bántani akarlak, csak felnyitni a szemed! Nekem és itt mindenkinek teljesen mindegy, hogy milyen életet választasz magadnak, a te életedet neked kell megélni.
2009. jan. 17. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
26%

Ja és még elfelejtettem, hogy a szülők és egy barátnővel vagy még eszembe jutott, hogy hasonló sorsú nővel közösen vállalt albérlet nagyon jó megoldások lennének.

A ráijesztés is nagyon jó ötlet. A felsüléses rész viszont egy buta gondolat. Nem az a lényeg szerintem, hogy biztosra menj, nehogy felsülj, hanem ilyenkor egy esélyt adunk a másiknak arra, hogy változzon. Le kell ülni vele beszélgetni, ki kell tűzni számára egy időtartamot, hogy azon belül vársz, hogy változzon a helyzet. Ki kell kötni, hogy ha nem változik, akkor annak az lesz a következménye, hogy elhagyod. És ezt következetesen betartani!! Aztán majd ha otthagyod, megijed. Akkor majd ő érzi úgy, hogy egyedül maradt és ha képes rá, elgondolkodik a dolgokon. Persze a változás lehet, hogy csak fél évig tartana és visszaállna minden, de akkor azt az embert végleg el kell hagyni. Tartsd magad annyira, hogy ne kelljen elviselned ezt az életet!! Az egyik ismerősöm mondja mindig, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Hát ez rád maximálisan illik.

2009. jan. 17. 16:23
 23/25 anonim válasza:
olyan mint az enyém. Aki akármit csinál nem tudsz rá haragudni mert az apád és a szíve mélyén szeret. És akinek a gyereke mindennél és mindenkinél fontosabb ! a többi mellékes,ennyi a fő...
2009. dec. 29. 18:54
 24/25 anonim válasza:
Az én Apum (L)(L)(L)(L)(L)(L)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2010. jún. 21. 16:53
 25/25 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc!
2011. aug. 1. 23:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!