Milyen a jo apa?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 13:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Aki szereti a feleségét és gyermekét!
2009. jan. 14. 13:07
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
na ezt én is szeretném tudni,mert a páromat nem érzem jó apának
2009. jan. 14. 13:37
 3/25 A kérdező kommentje:

En sem erzem annak, hiaba allitja, hogy mindennel jobban szeret bennunket

Igy tovabbra is fennall a kerdes: milyen a jo apa?

2009. jan. 14. 13:43
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

Az én férjem rohan haza a munkából, hogy minél előbb együtt lehessen velem és a kislányunkkal. Reggel pedig fél órával korábban ébred, mint ami elég neki a készülődéshez, hogy akkor is együtt tudjunk lenni. Ha itthon van, nagyon sokat foglalkozik a kislánnyal is, velem is, mindenben segít, együtt fürdetünk, este ő pelenkázik. Bármire kérem, megcsinálja, egyből ugrik. Mindezt úgy csinálja, hogy egyáltalán nem papucs :)

Csak annyira szeret minket, hogy próbál és sikerül is neki 100%-ban megfelelni!! Mint ahogy én is igyekszem 100%-on lenni :)

Az én férjem igazán tuti férj és tuti apa, nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen családunk van. Mindenkinek ilyet kívánok!!!

Üdv, 1 hónapos édesanya.

2009. jan. 14. 13:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia!A jó apa szerintem olyan,aki törődik a feleségével és a gyerekével.És számára ők legyenek a legfontosabbak!
2009. jan. 14. 13:46
 6/25 A kérdező kommentje:

Ertem en, hogy szeretnie kell bennunket, es torodnie velunk...ez volna a minimum, no de miben nyilvanul ez meg?? Mert csak szavak.. az nem eleg! Kinek mi a tapasztalata?

A tuti jo ferj es apas valaszolonak gratulalok! Ha tud meg ilyen embert, szivesen vennem, ha jelentkezne nalam...!!

2009. jan. 14. 13:57
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjemnek valahogy hatodik érzéke van a kislányunkhoz, mindig előbb ráérez, hogy mi lehet a baj, pedig ő van kevesebbet a gyerekkel.Igyekszik kivenni a részét a baba körüli teendőkből, a kakis pelus sem akadály.Nagyon türelmes és kedves a kicsivel.Valószínüleg azért is, mert kicsit késői baba.
2009. jan. 14. 13:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudonod elég -e amit a férjed ad számodra. Ez mindenkinél más. Én nem várom el hogy mosogasson és levigye a szemetet de egy nap sokszor megsimogat elmondja hogy szeret. Nagyon sokat dolgozik és nem minden délután végez. 12 órás műszakban dolgozik.

Ha feltetted ezt a kérdést valószínű nem vagy megelégedve vele. Mi is lehet az? Ha tudod beszéld meg vele ha nem tudod gondolkodj el rajta.

2009. jan. 14. 14:26
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem, tudok még egy két gyermekes minta apát, aki egyben tuti pasi, segítő és hűséges férj, legjobb barát, nagyon jó ember, jó az ágyban, jó állása van (kettő is), viszonylag jól keres, és van egy csomó jó tulajdonsága...rossz nem is jut eszembe.... de az enyém:))) Nagyon-nagyon büszke vagyok rá, nekem ő a példaképem is az életben:)
2009. jan. 14. 14:33
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Én is csatlakozom a "jó apák" táborához.Amikor hazaér Ő foglalkozik a picivel(10 hetes)ha felsír,Ő fürdet minden nap,én csak besegítek.Ő büfiztet,csak szólnom kell,hogy kész vagyunk.Ha szeretnék menni vásárolni egyedül,vigyáz a gyerekre.Teljesen természetesnek tartja,hogy nekem is kell a kikapcsolódás,soha nem volt ezzel gond. Házimunkát is megosztjuk.Ő porszívózik és porttöröl.Ja,és nem adom senkinek :-)
2009. jan. 14. 17:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!