Meddig türelmesek a férfiak?
Nyilván egyénenként változó, de kinél mikor,meddig volt (ha egyáltalán volt, remélem nem) krízis helyzet?
Két hónapos a fiam, és sajnos este 11 előtt nem alszik el. A párom viszont, mivel hatkor kel, 10-kor már kidől. Fél hat körül ér haza, akkor kb. pont eszik a pici, 7-kor fürdetés, utána kaja, altatás. Fél 9 körül alszik egy félórát, utána rendszerint felveri a hasa. Pukizgat, és ez fáj neki egy kicsit (infacolt kiköpi, espumisant használunk most) Viszonylag gyorsan (negyedóra) elmúlik, de addigra felélénkül és 11-ig nézelődik, gagyarászik, mosolyog. Nagyon édi, de a párom kezd kiakadni, hogy rá nem jut időm. Kétszer voltunk szülés óta együtt, és már kevésbé kezdi tolerálni.
Mit tegyek? Mikor fog ez változni?
Bocsi de más ötletem nincs.
Nekem még csak a pociban van, de így is alig teljesítem házastársi kötelezettségeimet... álomkóros vagyok:)
Hétvégén pótoljuk két alvásom között:)
(esetleg mikor épp fent van este nem lehet egyedül hagyni, és elvonulni? ez így most eszembe jutott, mert ha igen... akkor esetleg, kivéve, ha egy szobában vagytok:))
Külön szoba, de egymásba nyíló. Engem az zavarna, ha úgy lennénk együtt, hogy háttér zeneként a kicsi nyöszörög, gagyog.
Hát marad a hétvége, azzal az baj, hogy olyankor jönnek a nagyszülők, akkor van jobban takarítás, szóval eltelik a nap. De valahogy meg fogom oldani.
Hát én a keletkező félórát is kihasználtam, van hogy erőt kellett vennem magamon, mert tudom (tudtam) hogy az én párom már a szülés utáni 6 hetet is nehezen bírta.
Én meg csak beszorítottam valahogy akkor vagy hajnali összebújás lett belőle (mielőtt melózni ment) vagy a fürdetést kitoltuk kicsit azután közvetlenül vagy 30 percig szopizott a fiam, így aludt pár órát egybe és akkor bújtunk össze férjemmel.
Én tudom, hogy neki nagyon fontos, hogy legyen köztünk szex és tudom hogy nagyon rossz hatással van/lenne a kapcsolatunkra, ha havi 1-2re csökkenne a szex.
És nem akarom megvárni, míg mást keres, így muszáj vagyok/voltam megoldani.
De ez mondjuk az én párom, lehet hogy másé türelmesebb.
Én mindenképp szakítanék rá időt vagy az esti fél órában vagy reggel ébreszteném. Szerintem a férfiak szeretik a reggeli szexet. Vagy az együtt fürdés is szóba jöhet, fürödni úgy is kell. Ha meg csak a hétvége marad akkor ne a takarítás legyen a legfontosabb.
Nálunk nem volt krízis helyzet mindig tudtunk egymásra szánni legalább fél órát.
Fontos hogy ne érezd kényszernek hogy hozzá bújj és amint akad kis időd akár délután estefelé kényeztesd őt.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!