Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszáj! Milyen aranyos...

Gyerekszáj! Milyen aranyos sztorid van, ami kisgyermek poénos bemondása alapján lett vicces?

Figyelt kérdés
Mi az amin nevettél, vagy megmosolyogtatott? De írhattok olyat is, ami kellemetlen helyzetbe hozott, avagy csak egyszerűen tátva maradt a szád és nem tudtál mit lépni!
2010. nov. 21. 18:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
95%

Kisfiamnak szoktam énekelni az "Én elmentem a vásárba..." dalt. Egyszer kitalálta, hogy vegyünk gitárt, "gitár mondja peng-peng-peng" :)

Azóta mindig kitalálunk újabbakat. A mai termés: "Csókot vettem a vásárban félpénzen. Csókom mondja pussz-pussz-pussz" :D

2010. nov. 29. 15:33
 22/22 anonim ***** válasza:
95%

2,5 éves volt, amikor el akart rángatni valamiért a tűzhely mellől. Mondtam neki, hogy most nem tudok menni, mert főzök. Erre azt mondta, hogy "Jó, te maradj itt, és főzzél!"

Aztán megsimogatta a hátam, és hozzátette: "Jól van, jól csinálod anya, ügyes vagy" :)

2010. nov. 29. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!