Gyerekszáj! Milyen aranyos sztorid van, ami kisgyermek poénos bemondása alapján lett vicces?
Párom unokatesója 4 éves :)
Kinn volt törökországban, és lemaradt a lecsófesztiválról.
A kislány: Én nem voltam fecsó-lesztiválon :D
Meg kijelentette szülinapján, hogy de p akkor is 4 emeltes kocka alapó tortát kér :D A kis szerény ! :D
Egy romantanarno bemutatta egy tanitvanyat a leanyainak. Mindnegyen beszelik a magyart is es a romant is, am a kislanyok inkabb a romant hasznaljak, am ez a tanitvany magyarul beszelt hozzajuk, erre az egyik kislany olyan lenezoen az anyjara nez, es beszol neki: "Milyen romantanarno vagy te, hogy ez a szerencsetlen lany nem beszel romanul?!"
Poenos volt :)
3 éves kislányommal meg a szüleimmel Balatonon nyaraltunk.
Faterom a vízben egyfolytában azzal cukkolta a gyereket, hogy mi lenne ha hajat mosnánk, mert tudta hogy utálja.
Erre megszólalt a gyerek:
-De papa! Itt csak a halak mosnak hajat!
Nekem a keresztlányom "szólt be"...
Párommal ültünk a nappaliban, megsimizte a pocimat ( 3éves keresztlányom tudta hogy van benne egy baba) erre odajött mérgesen rácsapott párom kezére, és közölte "ehhez a babához neked semmi közöd, ezt én raktam a keribe, csak az enyém és az övé" -hát fél napot szakadtunk a röhögéstől:)
Valamit volt egy olyan sztori hogy reggel átjött majd rám nézett gyorsan kinyitotta a szekrényt (amibe a baba cumija van) majd csalódottan megjegyezte "ez a baba még mindig a keribe van, nem akar kijönni, így nem tudom a szájába adni a cumit:)"
Az utolsó a múlt héten volt.Anyukám óvónő, tehát sok vicces dolgot látok,hallok=)
Én mentem anyuért az oviba, megyek be a csoportba,kérdezi anyu a beszéd közben:
-Hogy,hogy be tudtál jönni a lenti ajtón?
én:-Nyitva volt még,mert jóga van.
-Ja, jó, nem is tudtam,hogy ma jóga óra van.
Egyik 3 éves kisfiú megszólal a hihetetlen beszédjével:
-RRRRRóka?
Én:- Nem=) jóga, az olyan mint egy gyenge tornaóra.
Kisfiú:- Rrrrróka?
Nem akarta felfogni,hogy nincs róka=)
Másik sztori, unokahúgom dumaláda, így is hívjuk=)
A szülinapját ünnepeltük kb 1 hónapja, megy az éneklés ezerrel ő meg a torta mögül megszólal:
-Te anyu, szoktál te egyáltalán takarítani, mert irtózatos por van=)
Mindenki nagy nevetésbe tört ki, aranyosan jött ki, hogy mi boldog szülinapot éneklünk ő meg...
Nagy mesélőgép a kiscsaj, sokat mesélek neki magyar népmeséket(sokat vagyok vele), és rend szerint utána ő ugyan azt a mesét elmondja valakinek akivel találkozik...
Kisgömböc volt a történet, visszamondáskor mondja mondja mondja,...és a gömböc belegurult a büszkebokorba.
Mondom neki,hogy : az tüskebokor, nem büszkebokor.
Ő: Hát csak jobban tudom, én vagyok a mesélő=)
A múlt hét előtti játszóházba is én vittem,ahol lampionokat készítettünk, de ő mindenkinek azt híresztelte,hogy milyen gyönyörű LAMPIOLOLOkat csináltunk=)
Még van pár sztori, sőt soksoksoksok=)
Fiam az óvodában a kis kedvenc volt mindenki körében.Egy nap arra mentem be ,hogy a dadus nevetve mondta,hogy mit mondott neki a fiam amikor délutáni alváshoz készülődtek..
Mesélte,hogy a dadus segített a kicsiknek,hogy készülődjenek az alváshoz,így odament a fiamhoz is..Ő erre a következőt tette/mondta:
Megpaskolta az ágyat,és vigyorogva rákérdezed
"Ilike mellém bújsz??na??
Dadus mondta,hogy nem lehet,meg hát ő máshol fog aludni..
Erre a fiam..-Nem baj! Tudod Ilike! te jó nő vagy,csak a cicid kicsi"
Azt hittem elsüllyedek amikor elmesélte a dadus,hogy mit mondott.De mondta,hogy jót nevettek,és amikor elmesélte a óvónéniknek meg a férjének,még ők is nevettek...
Ma sem tudom,hogy jutott ilyen eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!