Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korában adtok,...

Hány éves korában adtok, adtatok, adnátok telefont a gyermeketeknek, és milyet?

Figyelt kérdés

tegnap 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Még nem merült fel, hogy kellene. 10 lesz a nyáron.

Ha kap, akkor majd belépőkategóriás okost kap majd.

tegnap 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem 9-10 évesnek már lehet adni. Még kicsi a fiam, másfél éves, szóval odébb van még ez, de nagyjából itt lonem be a határt. Talán mert én is akkor kaptam kb az elsőt (26 vagyok, ekkor már "divat" volt), de akkor még csak nyomogombosat :D neki már okosat fogunk venni nyilván, de azért nem a legmenőbbet, csak egy alapot.
tegnap 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
4 évesen. Fejlesztő játékok voltak rajta. 8 évesen kapta az első sajátot, de használtat. Aztán jött a covid, akkor kapott egy jobbat, kellett a lecke befotózáshoz, feltöltéshez.
tegnap 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
A lányom a 10. szülinapjára kapott, Samsung Galaxy A33. Szinte már az összes barátnőjének volt akkor
tegnap 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

32 vagyok. Nekem 8évesen lett először telefonom.

Fiam 6éves, neki már van. Korlátozva van, napi 1 órát használhatja, utána letilt. Letölteni, netezni, youtube-ozni nem tud vele.

Youtube kids és játékok vannak neki rajta amiket használ.

tegnap 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
10 ėves korátol kapot olcso okos telefont nett nélkül.
tegnap 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
8 evesen mert egyedul kart suliba es 10 megallot kellett mennie. Sima legalapabb okos telo. Familylink bekapcsolva igy tudom merre van. Csak a fontos appok vannak emgedelyezve.
tegnap 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

Tavaly, 10 évesen kapott

Egyedül közlekedik az iskolába, muszáj, hogy elérjen, vagy én elérjem.

tegnap 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Majd hatodik osztályban kap egy belépő kategóriás kínait. Leszarom, hogy hány osztálytársának van iPhone 8 éves kora óta
tegnap 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem saját, az én régi telefonom az "övé". Játszik rajta, mesét néz. KB fél ora/nap. 5 éves múlt.
tegnap 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!