Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincs segítsége, hogy...

Akinek nincs segítsége, hogy viselitek, hogy sehova nem tudtok menni a gyerekek nélkül?

Figyelt kérdés

Tavasz van, ovibál, bölcsibál, mindenki megy rajtunk kívül, és ja, sz*rul esik. Mindenhol a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre.

Nálunk egyik részröl nincs nagyszülő, a másik részről nem igazán akarnak rájuk vigyázni, unokázni. Pláne este, ottalvás kizárva, hogy eljöjjenek itt vigyázni rájuk, kizárva.

Soha sehova nem tudunk elmenni a férjemmel, itt mindenki összejár, eljárnak gyerek nélküli programokra, eleinte hívtak minket, már nem, hisz nyilván tudják, mi a helyzet.

Megbízható bébiszittert nem találtunk még nappalra sem, nemhogy estére.

Ne értsetek félre, imádom a gyerekeim, csak olyan rossz, hogy mindenből kimaradunk, vacsorázni se tudunk elmenni.

tegnap 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva kicsit sz@r, de mivel még csak pár hónapos, nem "untam rá". Inkább csak furcsa, hogy itthon vagyok szinte állandóan, a rengeteg vírus miatt tényleg csak a kötelező dolgokat intézzük most. Én a terhesség alatt is vagy fél évet itthon dekkoltam, mert veszélyeztetett is voltam, meg amúgy is ájuldoztam össze-vissza, nem hiányzott hogy összeessek valahol. Szóval hamar kezdődött a kimaradok mindenből dolog, bár vérmérséklet kérdése is, ki mennyire éli ezt meg tragikusan. Néha én is szeretek/szerettem menni, de nem állandóan, így azért kicsit könnyebb. Tudtam, mikor vállaltuk, hogy nem sok segítségünk lesz, mert csak anyósom lesz élő nagyszülő, de őt is elveszítettük a terhességem alatt. Az én testvérem messze lakik, pedig szívesen segítene, a férjemé talán néha megkérhető lesz majd később.

Bébiszitterben gondolkozunk a későbbiekben, de főleg a betegségek miatt lesz muszáj, mert tényleg nem tudjuk majd másra bízni, ha már nem örülnek a munkahelyen a sok hiányzásnak. Remélem sikerül találni majd valakit.

tegnap 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
nekünk sem volt segitségünk ,de volt hogy amig oviba voltak agyerekek mi elmentünk ebédelni ha ėp nem dolgoztunk .nyaralni együtt mentünk mindig a gyerekekel .
ma 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Én még elég jól, mert csak féléves a gyerekem. Egyedül nevelem és nincs semmi segítségem se. Eddig 2x10percet voltam nélküle, amíg beszaladtam boltba, rá meg a bolt előtt előtt vigyáztak. Sportolni szerettem volna visszamenni, meg volt egy munkám, ami egyben hobbi is. Egyikre se látok túl nagy esélyt.

A ti helyzetetekben én sokszor vigyáztam barátnőim gyerekeire, amikor nekem még nem volt. Szerintem az megoldás. De sokszor olvastam itt szülés vs gyermektelen barátnők kapcsán, hogy gyerekes dolog családosként barátkozni, erre ők nem érnek rá és nincs is rá igény, barátnak ott a férj, majd barátkoznak, ha rá lesznek szorulva. Akkor vessenek magukra, nem kell csodálkozni, ha nincs senkijük. Neked hol vannak a barátaid?

ma 10:52
 14/15 A kérdező kommentje:
A barátnőimnek is van mindnek már 2 gyereke, dolgoznak.
ma 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:
#14! Este is mindenki dolgozik? Vagy mikor vannak ezek a bálok? Én attól, hogy van gyerekem, simán vigyáznék barátnőmére is pár órát. Nem rég volt is nálam egy, amíg anyukája szülőin volt. Jó, kb.2,5órát, nem sokat, de semmi bajunk nem lett tőle.
ma 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!