Egyedülálló anyukák, ti havi hány forintból nevelitek a gyerekeket? Mennyire vagytok segítségre szorulva?
Van még segítségetek? Apuka mennyit fizet?
3 gyerekkel fogok lakni, saját lakásban, havi fizum 200ezer Ft+ amennyit apa fizet majd (még nincs meghatározva de 150e Ft minimum)
Ezen kívül családi pótlék 50 ezer. + egy gyerekre még gyes.
Lakbér szerencsére nincs, autót kell még fenntartani.
Szülők tudnak segíteni, de szeretnék minél kevésbé rájuk szorulni.
Nektek hogy alakulnak az anyagiak? Főleg 2-3 gyerek mellett érdekelne.
Imádom ezt a gyakorit, ahol mindenki felsővezető 18éves korától és senki nem keres havi 1millió alatt😂
Ja, saját lakásban nem él meg egy felnőtt meg egy gyerek 425ezerből. Akkor 2024-re kihalunk, szomorúan olvasom☹️
Kb havi 600 ezerből. Saját ingatlan, havi 60 ezer hitel van rajta.
1 gyerekem van, nem szorulunk segítségre, maximum a felvigyázásban, de apuka és az új párja, valamint a mindkét oldalról a nagyszülők is nagyon lelkesek.
Autó nincs, olyan helyen élünk ahol nagyon jó a tömegközlekedés, és sokszor biciklizünk is.
ami fix kiadás az a gyerkőcnek az úszás és a tánc, ez a kettő összesen havi 45 ezer
#4! Látom, hogy 3 gyerek van. A #2-re írtam, aki szerint eggyel se nagyon.
Jelenleg 1 millió 300-ból is meg kell gondolni mire költünk.
Ha ő lelépne (de nem fog), akkor ilyen lenne a felállás:
450 a fizum (ami most elég szar mert gyedről mentem vissza)
2 exem fizet a gyerekek után 45-45 ezret, 50 a családi, ha párommal szétmennénk, akkor fizetne kb 150 ezer forintot (drága az albérlet). Kb 700 összesen.
Hát nagyon necces lenne... Szerintem annyiból éhen halnék.
Egyébként gyakorlatilag a pénzt leszámítva egyedül nevelem a gyerekeket mert párom soha nincs itthon, segítségem meg nincs egyáltalán. Ez van.
250.000 a fizum, +50.000 gyerektartás, +családi
Nagyon figyelnem kell a kiadásokra mert hitel van még a lakásomon, de a gyereknek jut mindenre, kislányom különóráira is, nyáron táborozhat, és egy egy hetes nyaralás is belefér majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!