Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyerekes szülők? Csak a...

2 gyerekes szülők? Csak a valóságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A napokban teszteltem pozitívat. Van egy 3.5éves gyerkőcünk. A kérdésem az lenne, hogy mennyire nehéz 2 gyerekkel? 😅 őszintén mondom egy kicsit be vagyok sz.rva 😅 4éves elmúlik az első mire megszületik a tesó, de én egy kicsit parázok🫣😅

Akinek 2gyerek van kis korkülönbséggel leirnatok nektek hogy alakult?😅 csak a valóságot legyszi 😅 párom egyébként 3műszakban nyomja a melót plusz hétvégén maszek tehát nem sokat látjuk 😅 Az elsőnél is nagyon sokat segített, meg segít a mai napig ha bármi van mindig úgy rendezi, hogy jó legyen tehát ettől a részről nem félek 😅😊

febr. 8. 06:20
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
22%
20.Pontosan, 😅😆🤣😂😂😄😃🤣🤣🤣 nagyon mulatságos 2 gyerkőc jajj ketté szakadok, de muris 😅😊😅😊!
febr. 8. 19:20
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg idegesítő ez a sok emoji,de a rosszindulat ugyanúgy idegesítő,még hányinger keltő is. Tett fel egy kérdést,nincs jobb dolgotok,mint basztatni?
febr. 8. 19:28
 23/29 anonim válasza:
10%
22.Igen, mivel ha normálisan (rengeteg vihogó emoji fej nélkül) tette volna fel a kérdést akkor semmi basztatni való nem volna benne...azokkal pedig zavaró az elolvasása és a kérdés értelmezése. Egyébként a rosszindulat nem itt kezdődik...semmi rosszat nem mondtunk csak reagáltunk arra ami előttünk van.😅😊
febr. 8. 19:34
 24/29 A kérdező kommentje:

Gratulálok azoknak akiknek problémát jelentett a sok emoji, kívánom ennél több gondotok, bajotok sose legyen 😊😊😊😊😊

Aki pedig azt írta, hogy marha vagyok az nézzen előbb tükörbe. Kemény életetek lehet ha ennyi is bosszant titeket és itt élitek ki magatokat. 😊

Azoknak akik normálisan válaszoltak köszönöm❤️

Az meg ha ketté fogok szakadni (mert valaki ezzel poénkodott) úgy vagyok vele, hogy legalább van kikért ketté szakadni.

Boldog Életet nektek🫡🫶

febr. 8. 20:39
 25/29 anonim ***** válasza:
83%

Milyen sok itt a rosszindulatú ember! Te jó ég!

Kérdező, nekem már felnőtt, huszonéves gyerekeim vannak, de ettől még talán releváns a válaszom.

Nálunk 3 év és 1 hónap van a két gyerekem között. Az első lány és a második fiú.

Az eleje nem volt nehéz. Szerintem ez a 3-4 év korkülönbség a legtökéletesebb. Nem kell egyszerre két nagyon pici gyerekkel megszakadni, de még sincs hatalmas korkülönbség köztük.

Téliek az enyémek, a fiam 6 hónapos volt, amikor a nagylányom kezdte az ovit. Így volt jó, amíg ő ovizott elláttam mindent otthon, sétáltam a kisebbel. Majd amikor hazaért, arra a férjem is hazaért, így ketten voltunk két gyerekre. Azok az időszakok voltak rosszak, amikor beteg volt; mindent hazahozott, de ez a gyerekkel együtt jár.

Az alváskérdés teljesen gyerekfüggő. Mindenhogyan lehet szar és jó is. Nekem a fiam volt nagyon rossz alvó; a születése után évekig nem aludtam át egy teljes éjszakát.

Akkor volt nehezebb velük, amikor már tudtak veszekedni és verekedni. Egy csomó ideig “rossz” testvérek voltak, de aztán nem bántam meg, hogy kettő gyerekem lett; mert most már ott vannak egymásnak jóban-rosszban és szerencsére felhőtlen a viszonyuk. Szerintem szuper dolog, ha testvére születik egy gyereknek. Ne félj, megoldod majd! Azok is megoldják, akik itt szájaskodnak, és te semmivel sem vagy alkalmatlanabb náluk. Boldog babavárást!

febr. 8. 21:08
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

4 év azért nem olyan nagyon kicsi különbség. Nálunk is ennyi van, majdnem napra pontosan. Vegyespáros, fiú a nagy, lány a kicsi.

Összességében nekem könnyebb volt, mint amire számítottam. De azért ehhez nagyon sok minden kell(ett). Van egy férjem, aki nem csak aludni jár haza, és 100%-ban kiveszi a részét mindenből. Van nagyszülői segítség. A nagyobbik gyerekem álombaba volt, majd amolyan mintagyerek lett belőle, mai napig is az. Nagyon várta a kishúgát, sosem volt féltékeny, mindenben segített körülötte (kérés nélkül, nyilván nem vártuk el tőle). A kicsi sem volt problémás, bár a bátyjához képest kevésbé mondanám álombabának, de sokan összetették volna érte is a két kezüket.

Persze, voltak nehézségek, volt szívás még így is, de sosem voltam magamra hagyva vele.

Már relatíve nagyok, 9 és 5 évesek. Nagyon jó tesók, persze van hogy ölik egymást, mert a kicsi elég erős akaratú, a nagy meg úgy van vele, hogy azért neki egy 5 éves nem fog dirigálni 😂, szóval nem mondom, hogy sosincs konfliktus, de imádják egymást.

febr. 8. 23:01
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
Majdnem 2 év van a gyerekeim között.Az első gyerekemmel sokkal nehezebben éltem meg az első 3 hónapot mint most az elsővel.Az biztos hogy lesznek nehéz napok de nagyban függ attól is hogy milyen lesz a baba.Ezalatt értem hogy pl hasfájós lesz e vagy letehetetlen.Nekem sokat segít a rugalmas hordozó.Gratulálok🥰
febr. 8. 23:56
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat🙂
febr. 9. 06:32
 29/29 anonim ***** válasza:
53%
Az első is szívás volt, kettő meg 2-szer annyi. Persze ezt sokan nem ismerik be, hogy ők is így érzik, pedig elég sokan vannak így.
ma 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!