Hasznos a mosogatógép babátok mellett? Időt spóroltok vele?
Tudom, hogy nem pont ide illik a kérdés, de csak itt szoktam rendes válaszokat kapni.
Van egy egy éves babám, és most jön a második.Úgy érzem egész nap a mosogató előtt állok, és akkor is mindig van benne szennyes.Már őrjítő.
Bizonytalan vagyok.Beruházzak egy gépre?
Aztaaaa ennyi választ!Hát akkor meglepem magam egy ilyen olcsósággal:)A férjemnek is már mondtam és nem ellenzi.Már egyik este megjegyezte, hogy folyton csak mosogatok.
Köszönöm!
Én is úgy szeretnék mosogatógépet,2 gyerek melett állandóan mosogatok és olyan sok időt elvesztegetek csak vele,már a férjem megígérte,ha lesz egy kis félretett pénzünk kapok tőle:)
Addig viszont megyek mosogatni,mert halomban áll,pedig csak a kicsivel vagyok itthon:)
Mikor még nem volt gyerekem, azt mondtam ez a legfeleslegesebb műszaki cikk a világon. (mondjuk amúgy szeretek mosogatni)Amikor még csak 1 gyerekem volt, simán elvoltam a gép nélkül, bár már nem tartottam baromságnak, most meg hogy itt a 3 kicsike gyerek, hát egy nagyonnagyon nagy áldás, hogy meg tudtuk venni! Sajnáltam elvenni az időt a gyerekektől a mosogatásra, így az mindig éjjelre maradt, de igazából annak is a gyerekek látták valahol kárát, mert nem voltam olyan fitt és üde este 11ig tartó mosogatások után.
Szóval irány a bolt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!