Mennyire vállalható a Zselyke név?
Figyelt kérdés
Korábbi években azt vettem észre, hogy sokan adták ezt a nevet, de utóbbi években ez csökkent. Sőt sokan elég negatívan állnak ehhez a névhez, bár nem tudom, hogy ez csak személyes preferencia vagy valóban van valami kivetni való a névvel kapcsolatban ami miatt nem javasolt adni? Én nem látok benne ilyet és számomra mindig egy kedves név marad mióta először szembe jött velem. Még tudom, hogy becenév hatású de valahogy nekem a Zselye nem súrolja ezt a határs, inkább a Panka, Piroska, Bíborka, Zorka nevek azok. Szóval manapság vállalható ez a név vagy felejtős? Megszólnak ha én ezt a neved szeretném adni gyermekemnek?jan. 29. 14:38
21/23 anonim 

válasza:

Vállalhatónak vállalható, de szerintem egyáltalán nem szép név, de ez relatív. Mindig a petrezselyem jut róla eszembe.
22/23 anonim 

válasza:

Részemről semennyire nem vállalható, mert iszonyatosan csúnya hangzása van. Nem mintha leírva szebb lenne. Különbb nevekkel is lehet magyarkodni
23/23 anonim 

válasza:

Nekem egy rovar jut róla eszembe.
De minek tetted fel a kérdést, ha a negatív válaszokat nem fogadod el? Ha neked ez a legszebb név, akkor add ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!