Pozitívumok a Zselyke névről?
Van pozitívum?
Amúgy meg, ha az a kedvenc neved ne foglalkozz mással, a gyerek majd megváltoztatja egy neki tetszőre ha nincs vele megelégedve.
Nekem nem tetszik, de vannak sokkal rosszabb nevek is, és a sorból se fog kilógni mivel 2-3 éve rengeteg Zselyke született, minden ovis csoportba jut legalább egy majd, senki se fogja felkapni a fejét.
Húúúú, lepontozod? Az igen! Most betojtam! :DDDD
Amúgy a Zselyke nem csak egy nem szép név, de még írtó kínos is, mióta celebék telenyomták vele a netet, a csapból is ez folyik. Akármikor meghallom, röhögő görcsöt kapok, hogy na még egy hülye, aki csak a tv-t nézte és bezombult.
Annyi szép név van, 9 hónap meg sok idő, olvasgass még egy kicsit, ne csessz ki vele!
Nekem nem tetszik, de ha hallanád mi milyen nevet adunk neki. Itt az egész gyakori olyan rosszindulattal lenne a név ellen. Persze lenne egy kettő ellenző, aki szépen indokolna, de a legtöbb nem ilyen lenne.
Én úgy döntöttem, ha "baj" Lesz belőle, nem fog tetszeni neki, mást akar, akkor megváltoztatjuk neki. Hiszen baj is az ovodától kezdve lehet, ott pedig már tudja mondani.
Ne törődj mások véleményével ilyen szinten, mert nem éri meg. Sőt!
Pozitívum, pozitívum, mmm
Lehetne rosszabb is!
Szerintem, ha ennyire szereted ezt a nevet, ne hallgass másra. A szépség szubjektív, azért van több ezer név, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
“Különlegessé teszi, hogy a hun fejedelem, Atilla menyét hívták így. Jelentése patakocska, ami arra is visszavezethető, hogy a Dunában találunk egy Zselyke nevű szigetet. Szórványos névnek számít, csak a legmerészebbek használják, és azok, akik rajonganak a magyar történelemért és a kultúráért.”
Pozitívum, hogy manapság elegen adják ahhoz, hogy ne legyen nagyon extrémen kirívó, és pozitívum, hogy a jelentése szép és az eredete pedig magyar.
Sokkal rosszabb felkapott divatnevek vannak, most direkt nem írok példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!