Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek tetszik...

Van itt olyan akinek tetszik a Zselyke név?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik és adnám is de sok negatívat láttam az oldalon, bár való életben eddig senki nem szólta meg a nevet. Most az lenne a kérdésem van e olyan akinek TETSZIK a Zselyke név? Légyszi most kivételesen ne írjatok róla negatív dolgokat, mert nem ez a kérdés. Mi tetszik benne? :)

2022. dec. 18. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván van, nekem is tetszik.

Nem mindegy, hogy ki-mit gondol? Ez a te és a párod döntése, fel kellene nőni, és felvállalni, ha már a gyereket összehoztátok, ez sokkal kisebb felelősség.

2022. dec. 18. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha neked tetszik, legyen ez a nev.A tobbi nem szamit.

A ferjem elkovette azt a hibat, hogy veletlenul szules elott elmondta a valasztott nevunket az anyukajanak, onnantol kezdve mindenki tudta ugye.

Nem akarta, csak valahogy elszolta magat szegeny.

Nyilvan nagyon csunyan le lett szolva, kaptuk az ivet rendesen a rokonoktol, de amugy kitartottunk a nevunk mellett.

Masodiknal nem kovetjuk el ezt a hibat remelem, szules utan fogja mindenki megtudni.

Javasolnam ezt nektek is :D

2022. dec. 18. 23:04
 3/9 anonim válasza:
77%

Ahogyan mondták is, a fő, hogy a ti tetszeseteket elnyerje. Szerintem aranyos név :D.

Mindenesetre, én ajánlom, hogy két keresztneve legyen a kislánynak, hadd "válasszon", ha szeretne. Nekem is két nevem van, és nagyon örülök neki 🤗

2022. dec. 18. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor fogtok feltenni ilyen kérdést?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Lehet, hogy nem te, de valaki(k) hetente felteszi(k) nagyon hasonló módon. Nézd át a többi ilyet, pár napos a legutóbbi, az például egy tök ugyanilyen kérdés volt.

Amúgy meg nem teljesen mindegy, hogy ITT van-e, akinek tetszik? Nem nekünk szülsz gyereket. Nyilvánvalóan vannak emberek, akiknek tetszik, különben nem lenne ilyen "trendi" manapság. Ha ez tetszik, adjátok ezt, és ne foglalkozzatok másokkal. Ha meg ennyire bizonytalanok vagytok benne, hogy vadidegen emberek megerősítésére van szükség, akkor keressetek valami mást.

2022. dec. 19. 05:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos van mivel rengetegen adták
2022. dec. 19. 05:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogadható név.
2022. dec. 19. 06:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly a 29. volt a listán, úgyhogy sokaknak tetszik. Én is csak itt láttam, hogy leszólják, sehol máshol nem hallottam. Ne érdekeljen, hogy itt néhányan mit gondolnak róla, ha ezt tetszik nektek, akkor adjátok. Nekem személy szerint tetszik a hangzása.
2022. dec. 19. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is két keresztnevet adnék, ha mindenáron nem tudjátok elengedni ezt a Zselykét, akkor lehet, hogy a gyereknek a sorsában pont jó lenne ez a név; de adnék még mellé második keresztnévnek valami dallamosabbat, nőiesebbet, elegánsabbat, komolyabbat.

pl Andrea, Dominika, Laura, Florentina, Patrícia, Antónia, Leona, Katalin(a), Mirella, Marina, Marianna, Tamara, Szabina, Melánia, Klaudia, Renáta, Rebeka, Regina, Szilvia, Valentina, Dorottya, Dorotina, Kála, Barbara, Auguszta, Noémi, Zita, Erika, Amira, Amilda, Gabriella, Cintia, Eugénia, Csilla, Annabella, Inez, Anasztázia, Teodóra, Glória, Lauretta, Milena, Atina, Viktória, Natália

2022. dec. 22. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
*Rozanna is még pl jó lehet, vagy lehet vannak még pl sok tökjó nevek.
2022. dec. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!