Tényleg létezik az, hogy egy baba csak úgy szimplán sírós? És majd kinövi? 4,5hónapos. Teljes a depresszió szélén állok. Senki nem segít, mindenki annyit mondd hogy ilyen, majd abba hagyja. De nekem ez nem megnyugvás.

Annyit mondanak sír mert baba 🤷♀️ Megvan már most az akarata.
Persze tudom, hogy nem feltétlenül kellene ilyennek lennie mert sokat voltan családon belül babákkal és nem, nem mind ilyen. Nekünk ez jutott. Sokszor szomorú vagyok miatta. Most leginkább azért mert egyáltalán nem tudom altatni. Eddig elringattam, most nem hagyja. Eddig mencsvárként eltologattam a babakocsiban, most ott is üvölt mintha legalábbis kínoznám. Nagyon megvisel hogy ilyenkor pl ha felveszem a vállamra, hogy megnyugtassam ott is úgy sír mintha a világ minden fájdalma az övé lenne... magamra fektetni? Mellé feküdni? Nahát azt se gondoljam, hogy majd azt hagyni fogja 🥺 remélem ha nagyobb lesz ezt kinövi, mert nagyon nehéz így. Néha csak állok mellette sírva, hogy most akkor mégis mit tehetek érted?

24: reményt adsz, hogy javulhat nálunk is a helyzet akkor.
Olyan szörnyű amikor oltás után is a doki: na anyuka vegye fel nyugtassa meg... én meg csaknállok ott a síró gyerekkel a kezemben... próbálok mihamarabb kijutni
23# voltam

Nyilvan fog javulni, ez nem marad igy.
Bar az orvosi vizsgalat, oltas, akarmi az sokaig egy erzekeny pont lehet, keszitsd fel magad. :D
De nalunk a gyerek meg csak nem is a rendeloben, de mar akkor uvolt (2 eves), amikor meglatja, hogy merre megyunk, kint az utcan. Es addig sir, amig varunk, bejutunk es utana amig haza nem erunk🥲🥲
Ezen kivul termeszetesen mar nem sir mindenert is. Max kiabal, hogy nem.
De ez mar nem olyan, mint regen, amikor le se lehetett tenni. Minden elmulik egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!