Tényleg létezik az, hogy egy baba csak úgy szimplán sírós? És majd kinövi? 4,5hónapos. Teljes a depresszió szélén állok. Senki nem segít, mindenki annyit mondd hogy ilyen, majd abba hagyja. De nekem ez nem megnyugvás.

Nekem a második gyerekem volt ilyen. Azt éreztem, nem bírom, én nem làttam még ennyire sírós gyereket. Reggeltől estig mindenen, a nap 70%-át sírással, nyügösködéssel, vergődéssel töltötte.
Az első gyerekem szerintem tizedannyit se sírt.
Olyan 7-8 hónalos korában kezdett jobb lenni, mikor tudott már mászni, felfedezni, onnan fokozatosan javult a helyzet. Most lassan 2 lesz, még a mai napig sírósabb az átlagnál 😂

Eddig mindenhol aztmondták semmi baja. Nagyon figyelmes, jól fejlődik, a dévényes aztmondta hogy némelyik 2 éves lenne ennyire figyelmes mint ő nem lennének problémák. Úgyhogy nem hiszem hogy sérült lenne. Bár hidd el, nekem is eszembe jutott hogy valami nincs rendben, de bízok az orvosokvan védőnőben hogy egy sérült gyermek nem ilyen.

Nekem is a 2.ilyen.
Az első volt a beetetés. Álombaba volt, azóta is jógyerek.
A kicsi viszont... Csecsemőkorában amit leírtál. És nálunk azóta is tart.
Most 3 éves. Ha csak rosszul néz rá az ember, ordít. Ha azt mered mondani, hogy nem, ordít. Ha csak szimplán olyanja van, ordít.
A nap nagy része még mindig erről szól. Persze az oviban meg áldott gyermek.
Zsarnok, főnökasszony. Gyakorlatilag a nagyot irányítaná folyamat. Ha nem azt csinálja amit ő akar, ordít.
Átaludt éjszakánk még nincs. 3-4x kel a mai napig.
Szerintem sosem növi ki az enyém

Kedves utolso . Ha 3 evesen igy viselkedik a gyerek az eleg nagy problema es az is hogy letudod annyival hogy zsarnok.
Nevelni kellene!

Szeparációs szorongása van,enyém is csak hordozóval volt el. Magamra kötöttem és akkor uzsgyi. 3 éves mai napig ölelős. Amúgy tenyleg ok lehet a fogzás,növekedési ugrás,mert amint ezek lementek kevésbé lett sírós plusz amióta nem szopik jobb( mármint megszokta a pocija az ételt).
Idővel jobb lesz,de sosem lesz ülős baba...

Nem tudom, hogy ez a te kérdésed-e, de ha nem, itt is találsz pont ilyen témában válaszokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Én is átmentem azon, amin most te, csak kitartást tudok kívánni. Sajnos az van, hogy minél hamarabb "beletörődsz" a helyzetbe és elfogadod azt, annál könnyebben túljuttok majd ezen az időszakon.

Nem mindegy hogy nyöszörög/sikít vagy ténylegesen egész nap sír.
Ha sír valami baj van( éhes álmos fáj valami) azt ki kell találni és megoldani

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!