Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi vita a gyerek nevét...

Családi vita a gyerek nevét illetően?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ha mindenki ellenem van?

Kitaláltam mi lenne a tökéletes név a születendő lányunk számára de a családból mindenki leszavazta és a férjem ötletét istenítik. A férjem az Adelgunda nevet mondta míg én az egyszerű Vanda nevet. A Vanda szerintem jobban illik a vezetéknevünkhöz, míg a férjem nevével kb.kimondhatatlan lenne de ezt a szempontot mindenki elhesegeti, hogy nem fontos. De maga a név számomra borzalom és fogalmam sincs honnan jött ez neki. Egyedül talán a mamám az aki örülne az én nevemnek. Nyilván együk név se lesz a végleges hisz nem jutunk közösre de úgy érzem hátba vágtak, hogy mindenki ellenem van. Pedig szerintem szép név lenne a Vanda, egy Adelgundát azt se tudnám, hogy becézzük...Mit tehetnék ez ügyben?

tegnapelőtt 15:44
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%

"Most közölte, hogy ha nem az ő neve érvénesülhet akkor itt a vége."

Hát ez nagyon gyerekes :DDD nincs mit tenni, ugyanazt tudom mondani mint amit az 1. be írtam.

tegnapelőtt 16:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Válassz egy teljesen új nevet és tarts ki a döntésed mellett, a férjed és a rokonsága inkubátornak néz, ha ennyire nem érdekli őket a szavad. Másban is csak szidást kapnál, ebben biztos vagyok.

Remélhetőleg a férjed annyira megsértődik, hogy bosszúból eltűnik és nem zaklat baromságokkal.

tegnapelőtt 16:34
 13/25 A kérdező kommentje:
12.Ez lesz biztosan, köszi!
tegnapelőtt 16:45
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Remélem még van időd elvetetni...ennyire halott kapcsolatba nem kell gyereknek születni
tegnapelőtt 16:48
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
Kamu. A 11. hozzászólásra már meg is született
tegnapelőtt 16:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
tegnapelőtt 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nevezd el Vandának és kész,ha nem tetszik kalap kabát és fizessen gyerektartást.
tegnapelőtt 17:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagytok házasok, akkor még a vezetéknevét sem kötelező neki adni, ha nem csináltatsz apasági nyilatkozatot. Amúgy meg megmondhattad volna, hogy a vezetéknevét ő adja. A keresztnév egyértelműen közös.

De ha így lesenkizett akkor jobb is lesz, ha elmentél tőle.

tegnapelőtt 17:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Szembesítsd a férjedet azzal, hogy eleve túl hosszú és nyakatekert ez a név, így muszáj becézni. De akkor hogy hívná? Ádika, Gundel, Gundi… borzalmas az összes.

A Vanda teljesen normális, vállalható nő. Elég abszurd ez a szituáció. Minden normális ember neked adna igazat.

tegnapelőtt 18:39
 20/25 anonim ***** válasza:
*vállalható név
tegnapelőtt 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!