Nem szoktatok otthon egyedül félni a kisgyerekkel éjszaka?
Párom új munkája miatt havi párszor nincs itthon éjszaka. Egyszerűen félek ilyenkor, nem merek aludni, ami mondanom sem kell, másnap nagyon látszik a teljesítményemen a kisfiam ellátása és munka közben is. Állandóan rossz gondolatok járnak a fejemben, hogyha betörnek, egyedül nem tudom megvédeni a kisfiam, vagy ha elájulok vagy meghalok, akkor ő egyedül marad akár 2 napra is. Olyanok is eszembe jutnak, hogy ha elkezd fuldokolni éjszaka, nem tudok segíteni rajta vagy hogy amíg zuhanyozok, neki baja lesz. Ami azért is irracionális, mert külön szobában alszik, amúgy sem vagyunk mellette egész éjjel.
Az sem segít, hogy családi házban élünk, korábban lakásban sosem féltem egyedül.
Meg lehet ezt szokni? Ti nem szoktatok félni? Mit lehet ezzel kezdeni?
Eddig nem féltem, de most, hogy így mondod... köszi 😂
Amúgy én lakásban lakom pici babával, szintén születése óta egyedül nevelem. Alapból nem félek, de félhetnék, mert volt itt már jó pár betörés. Mármint a házban. Néha az is eszembe jut, hogy mi van, ha velem valami történik és a babám itt marad egyedül, de olyan telefonfüggő vagyok, hogy valakinek csak feltűnne belátható időn belül, hogy nem írok semmit. Elég sok embberrel vagyok forró dróton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!