Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy próbáljam megértetni vele?

Hogy próbáljam megértetni vele?

Figyelt kérdés

Kislányom 3éves.Értelmes,okos de most tombol a dackorszak.Oviban minden rendben van.

Ma nagyon kiakadtam rá.Borzasztó ritkán emelem fel a hangom,kezet pedig sose emelnék rá!Napok óta az a mánia,hogy az ágyon ugrál vagy a kanapén.Próbálom magyarázni,hogy nem szabad.Természetesen egyik fülén be a másikon ki.ma akkorát ugrott,hogy az volt a szerencse,hogy mellette voltam mert elég csúnyán esett volna ha nem kapom el. megijedt ahogy én is.nem kiabáltam,de mikor 3percel utánna folytatta és egyre merészebben akkor már odamentem elkaptam a hónalatt és kicsit vehemensen lefektettem magam elé az ágyra és hangosabban magyaráztam.Szégyenlem magam mert ilyet én még nem csináltam és félek,hogy ezzel bajt okoztam nála 😔 Tudom,hogy ez a dackorszak ilyen már egy ideje benne vagyunk de így még nem vesztettem el az önuralmamat mint ma.

ma 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10, érdekes engem is lepontozták a 3-as válaszom. Annak ellenére hogy olyat írtam ami bevált. De a popór verés na az normális 100 százalékban. De az én válaszom az nem, mert nem csináltam vele semmi olyat. Tényleg baromi érdekes.

Nem, nem csak úgy tudsz határozott ldnni a gyerekkel hogy büntetgeted meg ütögeted.

ma 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:

#9 Nálad komoly gondok vannak az értőolvasással!

Leegyszerűsítem, hogy neked is átmenjen a lényeg:

Ha elolvasod, itt azon ment az agonizálás a kérdező részéről, hogy megemelte a hangját; és most mi lesz a gyerek lelkével...

Erre érkeztek a válaszok. A verés még csak fel sem merült, sem a kérdésben, sem a válaszokban.

ma 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem csak ez az 1 kérdés létezik. 🥰
ma 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:

légy már kicsit határozott a saját gyerekedel szemben.

AMI NEM az NEM. nincs könyörgés .

nem lesz lelkisėrült ennyitöl ,de ha le esik az ágyrol és beveri fejėt nagyon az nagyobb baj lehet .

én mikor ovodás volt lånyom volt hogy nem fogadott szót az utcán håt olyan erösen fogtam a kezét hogy nem tudta kihuzni el nem tört semmi baja nem kezének de megtanulta hogy utcán közlekedve az van amit én mondok .

ma 14 éves a lånyom rendes ėrtelmes fiatal nem lett lelkisérült mert ovodås korában nem hagytam minden helyen futkározni.

ma 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!