Hogyan lehet a védőnővel megértetni, hogy nem alkalmas amikor jön?
2018-at írunk. május 6.-os. hazahozom Bencét az anyjával együtt :D Életem 2. legboldogabb napja. (első mikor megszületett (sírtam :D) )
este 8-kor feleségem szinta rámdől olyan áradt, alig áll a lábán. Végre elaltattuk Bencét. Jólvan alszik, nagyon megnyugodott, mert gondolom olyanok voltak a szagok amilyen anya is meg apa is...
én mosogatok, feleségem öltöszködik. És ki dörömböl az ajtón? Hát persze, hogy a kuvva védőnő.
Én rohanom, hogy kinyissam, mert úgy dörömböl. Mondom neki, hogy most altattuk el, kérem jöjjön vissza holnap. Nagyon fárasztó napunk volt. De nem, ő bemegy, mert ellenőriznie kell. Én kérleltem, hogy menjen el, és jöjjön holnap reggel. De nem, mert ő most bemegy.
Bement, mutattam, hogy jó, akkor menjen, de maga altatja el. beront, a gyerek a kis szerencsétlen bömböl, kikapja az ágyból, csinálja amit kell, és visszafektetni. elköszön, elmegy. Aznap éjjel se Bence, se mi nem aludtunk. Úgy megijedt szegény, születése óta nem "rángatták" így. Hazafele is 30-al mentem, majd szét vetett az ideg, nehogy az én gyönyörűségemnek baja legyen. Ja és azóta sem elhet elaltatni. Taps Taps Taps a védőnőnek. Örökre elintézte, hogy féljen ez a gyerek. Első éjszakáján itthon felzavarják, rángatják forgatják. És ezt az élményt köti ehhez a házhoz. Gratulálok.
"napjainkban"... 1 hónapon belül érkezik (doki szerint) a 2. gyerkőc.
Nem szeretnénk vele is megtenni ugyanezt. Hogyan lehet elkerülni, hogy akkor jöjjön a védőnő amikor Ő akarja?
Úristen, ekkora kamut 😅
Jobb lett az estéd, hogy ezt ide írtad?
Még dolgozz egy kicsit a kamu sztorin! :-)))
Pl hogy a gyereked megállt a növésben a védőnő miatt... :-DD
Véleményem szerint a védőnő az első időszakban nem tud jókor jönni. Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy épp ébren legyen vagy épp ne cicin legyen. Teljesen kiszámíthatatlan mikor és meddig alszik, mikor és mennyi ideig eszik.
Ha a sztori igaz akkor azon túl hogy a védőnő bunkó volt, azon túl ti is nagyon rosszul kezeltétek. Ha már fel kell ébreszteni akkor nektek kellett volna finoman és nem azt hagyni hogy egy idegen kikapja az ágyból. De ha így is történt, akkor se vágja haza egy életre a baba (későbbi gyerek) alvását. Ha rosszul alszik az nem emiatt van, hanem simán pech.
Nem mellesleg egy babát sokszor kell ilyen olyan okból felébreszteni. Pl 2 hónaposan oltásra viszi az ember, simán alhat akkor is mikor menni kell, vagy elalszik a váróban a kezedben.
Egyébként meg nem hiszem el hogy ne lehetne megbeszélni a védőnővel, hogy pl kedden mehetnek haza, szerdán délelőtt várjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!