Hogyan lehet a védőnővel megértetni, hogy nem alkalmas amikor jön?
2018-at írunk. május 6.-os. hazahozom Bencét az anyjával együtt :D Életem 2. legboldogabb napja. (első mikor megszületett (sírtam :D) )
este 8-kor feleségem szinta rámdől olyan áradt, alig áll a lábán. Végre elaltattuk Bencét. Jólvan alszik, nagyon megnyugodott, mert gondolom olyanok voltak a szagok amilyen anya is meg apa is...
én mosogatok, feleségem öltöszködik. És ki dörömböl az ajtón? Hát persze, hogy a kuvva védőnő.
Én rohanom, hogy kinyissam, mert úgy dörömböl. Mondom neki, hogy most altattuk el, kérem jöjjön vissza holnap. Nagyon fárasztó napunk volt. De nem, ő bemegy, mert ellenőriznie kell. Én kérleltem, hogy menjen el, és jöjjön holnap reggel. De nem, mert ő most bemegy.
Bement, mutattam, hogy jó, akkor menjen, de maga altatja el. beront, a gyerek a kis szerencsétlen bömböl, kikapja az ágyból, csinálja amit kell, és visszafektetni. elköszön, elmegy. Aznap éjjel se Bence, se mi nem aludtunk. Úgy megijedt szegény, születése óta nem "rángatták" így. Hazafele is 30-al mentem, majd szét vetett az ideg, nehogy az én gyönyörűségemnek baja legyen. Ja és azóta sem elhet elaltatni. Taps Taps Taps a védőnőnek. Örökre elintézte, hogy féljen ez a gyerek. Első éjszakáján itthon felzavarják, rángatják forgatják. És ezt az élményt köti ehhez a házhoz. Gratulálok.
"napjainkban"... 1 hónapon belül érkezik (doki szerint) a 2. gyerkőc.
Nem szeretnénk vele is megtenni ugyanezt. Hogyan lehet elkerülni, hogy akkor jöjjön a védőnő amikor Ő akarja?
Mág megint nem olvassák el az egész szöveget. azért írtam.
Azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnénk ezt a következő gyerekkel eljátszani. Szerinted csak úgy szórakozásból írok ennyit? mindjárt 2 éves lesz Bence, még mindig nagyon fárasztó vele.
egy hónapon belül érkezik a 2. gyerek. mivel volt egy rossz tapasztalatunk az előzőnél nem szeretnénk ezt a következőnél is megtapasztalni
Egyértelműen nálatok van valami probléma, és a védőnő csak a gyereket nézi, hogy annak mi a jó!
Ti nem értetek a gyerekhez valószínűleg és rá fogjátok minden másra hogy ezért meg azért ilyen és csinálja vagy nem csinálja a szegény gyerek amit kellene, ahelyett hogy magatokba néznétek, és elismernétek a hibátokat, hogy sajnos vannak olyan családok, ahol nem értenek hozzá, vagy csupán csak idő kell mire bele jönnek a babázásba, vagy teljesen alkalmatlanok vagytok egy pici védtelen gyerek felneveléséhez valamilyen oknál fogva.
Az hogy nem alszik, az is a ti hibátokból ered, mivel még nem tapasztaltátok ki hogy mi nálatok a jó, hogy mi válik be. Nem a vevőnek az aki miatt nem alszik, mert egyszer felkeltette.
Jelenlegi helyzetben az én védőnőm csak nagyon indokolt esetben megy házhoz, ha valami probléma van. Egy másik ugyanígy. Nem kockáztatják amúgy, hogy elkapja a gyerek, vagy bárki a vírust.
A kiskönyvet is telefonon keresztül töltik ki, majd bedobják postaládába.
Megértem mi a problémád.
De bocsi nagyon jót nevettem 🤣
Na nem azon amit írtál hanem ahogy 😅
Érdekes...
3 gyerekem van.
Rengeteget költöztem, szóval jópár védőnővel volt dolgom, különböző helyeken.
De soha, sehol nem jött este, és legtöbb esetben felhívott mindegyik, hogy fél órán belül jönne, megfelel-e...
3as vagyok
4 gyermekünk van, közülök hárman ikrek, egyikük halmozottan sérült. Soha nem jött egyik védőnőnk se este, de nem is telefonáltak délután 4 után semmi miatt. Ez a történet ezer sebből vérzik.
Akkor két éve nem alszik a gyerek mert első nap felkeltette a védőnő na ne röhögtess!
Most beszélj a védőnővel, hogy 4 óráig menjen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!