Hogyan lehet a védőnővel megértetni, hogy nem alkalmas amikor jön?
2018-at írunk. május 6.-os. hazahozom Bencét az anyjával együtt :D Életem 2. legboldogabb napja. (első mikor megszületett (sírtam :D) )
este 8-kor feleségem szinta rámdől olyan áradt, alig áll a lábán. Végre elaltattuk Bencét. Jólvan alszik, nagyon megnyugodott, mert gondolom olyanok voltak a szagok amilyen anya is meg apa is...
én mosogatok, feleségem öltöszködik. És ki dörömböl az ajtón? Hát persze, hogy a kuvva védőnő.
Én rohanom, hogy kinyissam, mert úgy dörömböl. Mondom neki, hogy most altattuk el, kérem jöjjön vissza holnap. Nagyon fárasztó napunk volt. De nem, ő bemegy, mert ellenőriznie kell. Én kérleltem, hogy menjen el, és jöjjön holnap reggel. De nem, mert ő most bemegy.
Bement, mutattam, hogy jó, akkor menjen, de maga altatja el. beront, a gyerek a kis szerencsétlen bömböl, kikapja az ágyból, csinálja amit kell, és visszafektetni. elköszön, elmegy. Aznap éjjel se Bence, se mi nem aludtunk. Úgy megijedt szegény, születése óta nem "rángatták" így. Hazafele is 30-al mentem, majd szét vetett az ideg, nehogy az én gyönyörűségemnek baja legyen. Ja és azóta sem elhet elaltatni. Taps Taps Taps a védőnőnek. Örökre elintézte, hogy féljen ez a gyerek. Első éjszakáján itthon felzavarják, rángatják forgatják. És ezt az élményt köti ehhez a házhoz. Gratulálok.
"napjainkban"... 1 hónapon belül érkezik (doki szerint) a 2. gyerkőc.
Nem szeretnénk vele is megtenni ugyanezt. Hogyan lehet elkerülni, hogy akkor jöjjön a védőnő amikor Ő akarja?
# 41: :-)))))))))))))))))
Vagy esetleg az, hogy hány pszichológushoz kellett vinni a két év alatt, mert a párnapos korában történt védőnői felébresztés visszafordíthatatlan lelki sérülést okozott neki.
:-DDD
Ffeltéve, de meg nem engedve, hogy igaz a leírt történet...… Szvsz. azt lehet még elképzelni, hogy nem jártak terhesgondozásra, vagy valami oltásellenes elvakult szekta, vagy hasonló dolog, ami miatt a gyermekvédelem kiemelt figyelemben részesítette őket.
De inkább hajlok az óriási kamura.. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!