Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a védőnővel...

Hogyan lehet a védőnővel megértetni, hogy nem alkalmas amikor jön?

Figyelt kérdés

2018-at írunk. május 6.-os. hazahozom Bencét az anyjával együtt :D Életem 2. legboldogabb napja. (első mikor megszületett (sírtam :D) )

este 8-kor feleségem szinta rámdől olyan áradt, alig áll a lábán. Végre elaltattuk Bencét. Jólvan alszik, nagyon megnyugodott, mert gondolom olyanok voltak a szagok amilyen anya is meg apa is...

én mosogatok, feleségem öltöszködik. És ki dörömböl az ajtón? Hát persze, hogy a kuvva védőnő.

Én rohanom, hogy kinyissam, mert úgy dörömböl. Mondom neki, hogy most altattuk el, kérem jöjjön vissza holnap. Nagyon fárasztó napunk volt. De nem, ő bemegy, mert ellenőriznie kell. Én kérleltem, hogy menjen el, és jöjjön holnap reggel. De nem, mert ő most bemegy.

Bement, mutattam, hogy jó, akkor menjen, de maga altatja el. beront, a gyerek a kis szerencsétlen bömböl, kikapja az ágyból, csinálja amit kell, és visszafektetni. elköszön, elmegy. Aznap éjjel se Bence, se mi nem aludtunk. Úgy megijedt szegény, születése óta nem "rángatták" így. Hazafele is 30-al mentem, majd szét vetett az ideg, nehogy az én gyönyörűségemnek baja legyen. Ja és azóta sem elhet elaltatni. Taps Taps Taps a védőnőnek. Örökre elintézte, hogy féljen ez a gyerek. Első éjszakáján itthon felzavarják, rángatják forgatják. És ezt az élményt köti ehhez a házhoz. Gratulálok.

"napjainkban"... 1 hónapon belül érkezik (doki szerint) a 2. gyerkőc.

Nem szeretnénk vele is megtenni ugyanezt. Hogyan lehet elkerülni, hogy akkor jöjjön a védőnő amikor Ő akarja?

2020. ápr. 15. 21:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig az előző héten telefonál időpontot egyeztetni, ha vmelyik nap nem jó, mondom, hogy az nem.

Mondjuk csengőnk nincs 😂

2020. ápr. 15. 22:02
 12/43 anonim ***** válasza:
82%

2 gyerekem van, de a védőnőm szerint sehol nincs olyan, hogy este 10ig mehet látogatni. Ha van is váratlan látogatás, az nappal, többnyire délelőtt van, ráadásul nem tudom elhinni, hogy becsörtet, te meg vagy olyan birka, és hagyod. A mi vedőnőnk is a rosszabbik fajtából van, de ameddig nem invitálom, nem jön be.

Amúgy meg bezarod az ajtot, és kiirod, hogy látogathatoság este 6ig.

Most amugy se nagyon mászkálnak ki, mi is telefonon fogjuk megbeszélni a státuszos dolgokat.

2020. ápr. 15. 22:04
 13/43 A kérdező kommentje:

az teljesen mellékes, hogy nap közben épp milyen állapotban van. De éjszaka nem csak a gyerek, hanem mi is alszunk (jobb esetben) vagy nagyon fáradtak vagyunk.

az az eset után természetesen utánanéztem a kórháznál, hogy meddig mehet és azt mondták, hogy 22-ig. De ott hiába kérdeztem ,hogy miért nem lehet vele beszélni, de mivel nem voltak azon a szakterületen így nem tudták.

s hidd el próbáltam vele beszélni. Azzal kezdtem. Éjszaka van, jöjjön holnap, fáradtak vagyunk, elaltattuk már..

Ja és nagyon ritkán alvó. Jó.. hát mi számít ritkának.. 3 óra. ez esetben. 3 órán át ha ébren van egy kisbaba akkor vagy nyitott szemmel alszi kvagy halott. Ez esetben él és virul. Éjszakákat 5 menetben aludta végig, 3x keleltt szoptatni. nap közben ez harmadára csökkent. sokkal ekvesebbet kellett vele "törődni" úgymond..

2020. ápr. 15. 22:06
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Valamit ellhallgathat a kérdező! Ilyen rendkivülinidőpontban, a kórházból hazajövetel neoján csak akkor megy ki védőnő, ha vmi nagyon gáz helyzet van. Pl a szülők alkalmatlansága, vagy putris állapotok, stb stb.
2020. ápr. 15. 22:09
 15/43 A kérdező kommentje:
telefonálni? áá. nehogy megerőltessék magukat. tudják a címet.. Szóltak egyébként, hogy a védőnő majd kimegy, mi mondtuk, hogy hát jó. jöjjön. és én naiv azt hittem, hogy majd nap közben jön, erre kb negyed 9 kor. egy nemrég szülő nő és majdnem olyan fáradt férje, aki csak akkor ment haza amikor már szóltak, hogy alapból be sem szabadna menni nagyon fáradt. következő napokban felváltva aludtunk és átlag 6-kor elaludtam. Asszony később, de ő folyton felkelt. Fúú. borzalmas volt. Volt pár pillanat amikor megbántam ...
2020. ápr. 15. 22:10
 16/43 A kérdező kommentje:

Rendkívüli???? csoda, hogy nem 22 előtt 5 perccel állított be..

putris állapotok.. háát azéé na.. címet hadd ne írjak már, hogy megnézzétek google mapsen. 2013-mas ház. porotherm téglákból 224 négyzetméter. a putri nagyon messze áll ettől. Szülői alkalmatlanság? Az mit takar?

2020. ápr. 15. 22:12
 17/43 A kérdező kommentje:
minden ismerősömnél hazajövetelkor jött a védőnő.. Ezt nem is értem, hogy napok múlva. Még a kórházban mondták, hogy "mindjárt" jön a védőnő házhoz. És a mindjártot délre értettem, ugyanis reggel 9-ig kellett elhagyni a szobát.
2020. ápr. 15. 22:14
 18/43 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, részeg vagy?? Összefüggéstelen marhaságokat írsz...
2020. ápr. 15. 22:16
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Az en vedonom el időpontot egyeztetünk mindig. És nem, nem kelti fel a gyereket ha épp alszik. Sőt telefonál mielőtt jönne, ha mindenképp ébren akarja érni, egyeztetünk hogy szerintem fel óra múlva fent lesz e vagy sem. És kettő körül jön. Délután. Lost persze nem jön.
2020. ápr. 15. 22:17
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Két évvel ezelőtti esetet boncolgatunk? Minek? És miért nem a védőnővel beszélted meg anno? Azóta sok minden változhatott, kár ezen rágódni.
2020. ápr. 15. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!