Hogyan lehet a védőnővel megértetni, hogy nem alkalmas amikor jön?
2018-at írunk. május 6.-os. hazahozom Bencét az anyjával együtt :D Életem 2. legboldogabb napja. (első mikor megszületett (sírtam :D) )
este 8-kor feleségem szinta rámdől olyan áradt, alig áll a lábán. Végre elaltattuk Bencét. Jólvan alszik, nagyon megnyugodott, mert gondolom olyanok voltak a szagok amilyen anya is meg apa is...
én mosogatok, feleségem öltöszködik. És ki dörömböl az ajtón? Hát persze, hogy a kuvva védőnő.
Én rohanom, hogy kinyissam, mert úgy dörömböl. Mondom neki, hogy most altattuk el, kérem jöjjön vissza holnap. Nagyon fárasztó napunk volt. De nem, ő bemegy, mert ellenőriznie kell. Én kérleltem, hogy menjen el, és jöjjön holnap reggel. De nem, mert ő most bemegy.
Bement, mutattam, hogy jó, akkor menjen, de maga altatja el. beront, a gyerek a kis szerencsétlen bömböl, kikapja az ágyból, csinálja amit kell, és visszafektetni. elköszön, elmegy. Aznap éjjel se Bence, se mi nem aludtunk. Úgy megijedt szegény, születése óta nem "rángatták" így. Hazafele is 30-al mentem, majd szét vetett az ideg, nehogy az én gyönyörűségemnek baja legyen. Ja és azóta sem elhet elaltatni. Taps Taps Taps a védőnőnek. Örökre elintézte, hogy féljen ez a gyerek. Első éjszakáján itthon felzavarják, rángatják forgatják. És ezt az élményt köti ehhez a házhoz. Gratulálok.
"napjainkban"... 1 hónapon belül érkezik (doki szerint) a 2. gyerkőc.
Nem szeretnénk vele is megtenni ugyanezt. Hogyan lehet elkerülni, hogy akkor jöjjön a védőnő amikor Ő akarja?
Nekem mindig az előző héten telefonál időpontot egyeztetni, ha vmelyik nap nem jó, mondom, hogy az nem.
Mondjuk csengőnk nincs 😂
2 gyerekem van, de a védőnőm szerint sehol nincs olyan, hogy este 10ig mehet látogatni. Ha van is váratlan látogatás, az nappal, többnyire délelőtt van, ráadásul nem tudom elhinni, hogy becsörtet, te meg vagy olyan birka, és hagyod. A mi vedőnőnk is a rosszabbik fajtából van, de ameddig nem invitálom, nem jön be.
Amúgy meg bezarod az ajtot, és kiirod, hogy látogathatoság este 6ig.
Most amugy se nagyon mászkálnak ki, mi is telefonon fogjuk megbeszélni a státuszos dolgokat.
az teljesen mellékes, hogy nap közben épp milyen állapotban van. De éjszaka nem csak a gyerek, hanem mi is alszunk (jobb esetben) vagy nagyon fáradtak vagyunk.
az az eset után természetesen utánanéztem a kórháznál, hogy meddig mehet és azt mondták, hogy 22-ig. De ott hiába kérdeztem ,hogy miért nem lehet vele beszélni, de mivel nem voltak azon a szakterületen így nem tudták.
s hidd el próbáltam vele beszélni. Azzal kezdtem. Éjszaka van, jöjjön holnap, fáradtak vagyunk, elaltattuk már..
Ja és nagyon ritkán alvó. Jó.. hát mi számít ritkának.. 3 óra. ez esetben. 3 órán át ha ébren van egy kisbaba akkor vagy nyitott szemmel alszi kvagy halott. Ez esetben él és virul. Éjszakákat 5 menetben aludta végig, 3x keleltt szoptatni. nap közben ez harmadára csökkent. sokkal ekvesebbet kellett vele "törődni" úgymond..
Rendkívüli???? csoda, hogy nem 22 előtt 5 perccel állított be..
putris állapotok.. háát azéé na.. címet hadd ne írjak már, hogy megnézzétek google mapsen. 2013-mas ház. porotherm téglákból 224 négyzetméter. a putri nagyon messze áll ettől. Szülői alkalmatlanság? Az mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!