Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz maradandó...

Ugye nem lesz maradandó károsodása?

Figyelt kérdés

A 13 hónapos kisfiam ma leesett a kanapéról.

A férjem mellette ült, a kicsi egyszercsak hátravágta magát és pont telibe kapta a radiátort.

A férjem elmondása szerint (én a nagyfiunkkal egy barátnál voltunk játszani) először felsírt, felvette és mikor ment vele pár lépést, akkor elvesztette az eszméletét és pár mp-re meg is remegett a kis teste.

Aztán újra felsírt és onnantól viszont nincs semmi gond. Hamar megnyugodott és azóta éber, ugyanúgy viselkedik, ahogy eddig.

A férjem azonnal mentőt hívott, be is vittek bennünket -addigra én is hazaértem- és haza is engedtek.

Este a szokásos rutint csináltuk, evett, megitta a tápiját és el is aludt 8 óra körül.

Éjszaka orvos tanácsára ébreszteni fogjuk.

Volt valakinek hasonló?

Nagyon aggódom, hogy minden rendben lesz e..

Ugye ebből nem lesz maradandó károsodása?

Nagyon ijesztő, hogy pár másodperces eszméletvesztése volt (szeme fennakadt, remegett).

jan. 9. 20:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szerencsére azóta sincs semmi probléma, sok mindenben fejlődött is azóta.

Győri kórház volt egyébként.

jan. 15. 12:52
 22/22 anonim ***** válasza:

17!

Az én ismerősöm úgy lett epilepsziás, hogy a kollégiumban rálökték az égő gáztűzhelyre és megégett, sokkos lett.

jan. 15. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!