Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz maradandó...

Ugye nem lesz maradandó károsodása?

Figyelt kérdés

A 13 hónapos kisfiam ma leesett a kanapéról.

A férjem mellette ült, a kicsi egyszercsak hátravágta magát és pont telibe kapta a radiátort.

A férjem elmondása szerint (én a nagyfiunkkal egy barátnál voltunk játszani) először felsírt, felvette és mikor ment vele pár lépést, akkor elvesztette az eszméletét és pár mp-re meg is remegett a kis teste.

Aztán újra felsírt és onnantól viszont nincs semmi gond. Hamar megnyugodott és azóta éber, ugyanúgy viselkedik, ahogy eddig.

A férjem azonnal mentőt hívott, be is vittek bennünket -addigra én is hazaértem- és haza is engedtek.

Este a szokásos rutint csináltuk, evett, megitta a tápiját és el is aludt 8 óra körül.

Éjszaka orvos tanácsára ébreszteni fogjuk.

Volt valakinek hasonló?

Nagyon aggódom, hogy minden rendben lesz e..

Ugye ebből nem lesz maradandó károsodása?

Nagyon ijesztő, hogy pár másodperces eszméletvesztése volt (szeme fennakadt, remegett).

jan. 9. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen de mennyi ideig figyeljek?

Úgy értem ha baj lenne, az azonnal jelentkezne?

Még nem beszél, úgyhogy annyit tudtam tőle kérdezni, hogy mit mond a kutyus es mondta, hogy vau.

Meg bent is beszélgetett a maga nyelvén és mutogatta a képeket a falon.

Itthon ugyanúgy járt, mint eddig.

Megette a vacsit, ivott tapszert es 8 óta alszik.

Annyira félek :(

jan. 10. 00:19
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Éjjel úgy sem fogod felébreszteni, aludj te is egy kicsit. Reggel pedig menjetek vissza a kórházba. Semmi baj nem lesz, de biztos ami biztos alapon vidd be reggel. Nyugi! 🩷
jan. 10. 00:28
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó❤️

Ránézek 20-25 percenként.

jan. 10. 00:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Elég 1-2 óránként megébreszteni picit, felesleges 20 percenké t nézni.

Meddig kell figyelni? Hát 5 napig tuti.

jan. 10. 00:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Maradandó károsodása nem hinném, hogy lesz. Mások is ütik be a fejüket és ájulnak el, de egy agyrázkódáson kívül nincsen bajuk. Plusz a picik még könnyen gyógyulnak ilyen sérülésekből.

Azt én sem értem miért nem tartottak bent egy éjszakát megfigyelésen, de ha az első 2 éjszaka okés volt nem hiszem, hogy gond lenne.

jan. 10. 07:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi újság a kicsivel?
jan. 10. 09:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolai osztálytársam így lett epilepsziás elvileg, de azt nem tudom, hogy ennek a kizárásához milyen vizsgálatok kellenek.
jan. 10. 09:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen. Előre nem igazán szűrik, ha van sűrűn elrévedése, amiből nem zökken ki, pár másodperces, vagy nagyobb görcsroham, akkor irány a sürgősségi. Ott befektetik, EEG hasonlók. De nem minden kórházban csinálnak, inkább klinikákon.
jan. 10. 12:22
 19/22 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki minden rendben van a kisfiammal.

Persze továbbra is nagyon aggódom, hogy semmi hatása ne legyen ennek az ütésnek :(

jan. 10. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ébresszétek rendszeresen, és hogyha aluszékony, esetleg hány, azonnal sürgősségi!

Amúgy meg a jó édes anyját annak a kórháznak, aki egy eszméletét vesztett fejsérültet hazaenged.

De tudjuk, ágyhiány van, stb.stb.

jan. 10. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!