Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Játék kisfiú Barbie-t nem...

Játék kisfiú Barbie-t nem lehet kapni?

Figyelt kérdés
Néztem a neten, de mindenhol kifutott termék, nem elérhető. Miért? Már sehol nem lehet kapni?

jan. 1. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Az Ken, nem Barbie....
jan. 1. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Kisfiú Barbie nem létezik. Férfi verzió van, az a Ken baba
jan. 1. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Az első két válaszolóval szemben én tudom, miről van szó (nem, nem Ken, hanem a Barbie Chelsea sorozatban kisfiúk és kislányok vannak). Én legutóbb a Pennyben láttam még hetekkel ezelőtt, de legutóbb már nem.

Lehet, hogy pótolni fogják a készletet a karácsony végeztével.

jan. 1. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Le van irva miert, mar nem gyartjak. Most ezen belul hogy miert, passz. Csak mert.
jan. 1. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, mint írtam kisfiú baba, nem felnőttre gondoltam. Kb fél éve sem volt kapható, sem Barbie, sem Steffy love formában sem. Max vmi no name, gagyi márkából látok. Néztem komplett családot is, de olyan sincs, max kislánnyal, babával. Csak furcsa nekem ez így.
jan. 1. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Vinteden esetleg nezz korul, hatha :)

Illetve ha nem lenyeg a marka, akkor lehet kapni elfogadhato utanzatokat is szerintem.

Pl van ez az “evi” baba, ott van csomagban kisfiu is.

jan. 1. 16:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Néztem az Évi babáknál is, de ott sem találtam. De majd még jobban kerülnézek, köszönöm.
jan. 1. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
jan. 1. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak sajnos ez is elég rossz minőségű utánzat. Vettem korábban ilyent, de annyira rossz anyagból van, hogy tönkre is ment. Inkább kiadnék érte többet, csak bírja, ne menjen tönkre egy hónap alatt.
jan. 1. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Müllerben láttam karácsony előtt. Amúgy adományboltokban felbukkan vagy bolhapiacon.
jan. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!