Ez a név tetszik így? Kala Huba Ajtony. Ez lenne a kisfiúnk neve
Túl sok így együtt egy ritka vezetéknév és két ritka keresztnév. Én finomítanék rajta,
de nektek kell tetszen és a ti gyereketeknek kell ezzel élnie.
Nekem segített a választásban hogy belegondoltam ha nekem kéne ezen a néven bemutatkoznom milyen lenne, de úgy tényleg próbáld leírni, kimondani hangosan mintha a tied lenne.
Az legyen ami nektek tetszik és baromira ne foglalkozz senki véleményével.
Őszintén szólva soha nem értem ezeket a kérdéseket. Ha vadigenek azt mondják nem szép de neked (nektek )meg pont így tetszik akkor nem fogod ezt a nevet adni? Add amit szeretnél. A ti gyereketek.
#15 (Jó esetben) senki nem szeretné, ha a gyerekét hátrány érné a neve miatt, kinevetnék miatta stb. Egy gyakoris kérdés persze még nem reprezentatív, de ha többségében negatív vélemények jönnek, azon érdemes legalább elgondolkodni. Végül úgyis a szülő dönt, de nem ördögtől való megfontolni mások véleményét.
A Kala érdekes vezetéknév, nem könnyű hozzá választani, hogy ne folyjon egybe a keresztnévvel vagy ne legyen rajzfilmfigurás. A Huba szvsz elmegy, a Huba Ajtony már nem szerencsés. Három szótagú név szerintem is jobb lenne.
#19! A Kala Máté nem annyira. Olyan, mint a csalamádé. Ezekből a Hunorral jó.
Amúgy azt gondolom, hogy Kala Huba még ok.,Ajtonnyal már sok(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!