Ez a név tetszik így? Kala Huba Ajtony. Ez lenne a kisfiúnk neve
Figyelt kérdés
tegnap 21:28
2/19 anonim válasza:
Mikor nagyon nagyon különleges akarsz lenni, hogy a kis uborkafejű majd kitűnjön a tömegből, de csak kiszúrsz vele...
3/19 A kérdező kommentje:
Kala a vezetéknevunk.
tegnap 21:43
4/19 anonim válasza:
A Kalahuba úgy hangzik, mintha egy hawaii táncot készülne mindjárt eljárni.
5/19 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor legyen ez a neve.
10 év múlva az iskolában nem lesz feltűnő jelenség, mert rengeten különleges nevű gyerek lesz.
Ismerőseim gyerekei ezeket a fiú neveket kapták mostanában:
Ádin, Bonca, Boáz, Medárd, Milos....
Hát ezek mellett a Huba Ajtony teljesen szokványos névnek számít.
7/19 anonim válasza:
Szerintem túl különleges. Már a vezetéknév önmagában is az. De így, hogy mellé két különleges keresztnév tartozik kicsit fura. Vagy legyen simán Huba, vagy valami "hagyományosabb" nevet adnék neki. Nyilván nem kell annyira régieset csak inkább megszokottabbat.
Szerintem amúgy menne hozzá az Imre, Tamás, Benedek, Szabolcs nevek is. Nyilván ez saját preferencia, csak példaként hoztam fel :)
8/19 A kérdező kommentje:
Nem akartuk a Pál nevet adni (Kalapál) mert az tényleg kicseszés lenne, de ez a név kombó kifejezetten tetszik nekünk.
tegnap 22:40
9/19 anonim válasza:
Nekem ez így egyben olyan komikus hatást kelt. Esetleg a Huba magában elmegy.
10/19 anonim válasza:
Az Antony nekem nagyon nem, a Huba önmagában a vezetéknevetekkel szerintem tök jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!