Névválasztás kisfiúnak! A Cecil nekem nagyon tetszik, - ezenkívül külföldön is használható, és ott a kiejtés miatt imádom a hangzását. Magyarországon ez mennyire nyerő név lenne?
Csúfolódásnak lenne kitéve a gyerek? Mert manapság nem egy szokványos név. Pedig szerintem nagyon szép! Csak félek, a gyereknek nem lenne jó..
Köszönöm a válaszokat előre is!
A Cecilre? :o
Nekem valahogy egy kicsit sem hasonlít egy lány névre. A Nárciszt, meg ilyesmit megértem.. De a Cecilt?
Köszönöm a választ, ennek ellenére.
Igen, lanyosnak tunik, mert itthon ugy mondanak, h Cecil. Mindenki a Ceciliara gondolna.
Francias kiejtessel sem tetszik, sajnalom. :(
Köszönöm a választ!
Nekem amúgy tetszik angolosan, mint "szé(j)szöl".. :)
De ugye, ízlések és pofonok.
Már bocs, de az nem női név?
Elég kreténül hangzik.
Egyébként ismered azt a japán mondást, hogy a kiálló szöget be kell verni?
Ennek tudatában válassz különleges nevet a gyereknek.
A Cecil férfi név, a Cecília meg női, de mivel a férfi változat nagyon ritka Magyarországon, mindenki lánynak gondolná.
Utolsó, picit fogd vissza magad, nem kell bunkozni
De nem értem, ez miért olyan különleges név!
És azt sem értem, hogy hogy hiheti erre valaki azt, hogy női? Komolyan vannak ilyen alulmaradott emberek?
Ráadásul a Cecil egy szép, régi név.. Régen használatos is volt. Csak mára már mindenki azt hiszi, hogy női.. Úgy tűnik.
Egyértelmű, hogy férfinév, de mivel ritka, mint a fehér holló, a női párja meg közismert, mindenkinek az utóbbi ugrana be.
Ha az eredetét nem vesszük számításba, olyasmi, mint a Zoltána, Roberta vagy Zalánka.
Nekem egyáltalán nem tetszik ettől függetlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!