Névválasztás kisfiúnak! A Cecil nekem nagyon tetszik, - ezenkívül külföldön is használható, és ott a kiejtés miatt imádom a hangzását. Magyarországon ez mennyire nyerő név lenne?
Csúfolódásnak lenne kitéve a gyerek? Mert manapság nem egy szokványos név. Pedig szerintem nagyon szép! Csak félek, a gyereknek nem lenne jó..
Köszönöm a válaszokat előre is!
Értem.
Hát, köszönöm..
Úgy látszik, akkor én vagyok az ízlésficamos.
Egyik se normális név, full metroszexuális az összes.
Mint vmi selyemfiú neve...
Ne már!
Legyen Normális Férfias neve!
Egy Kalánka Milánka sosem lesz olimpiai bajnok, mert szétoltják a sporttársak az első edzésen!
Gondolj bele abba, hogy tanulni úgyis csak az idősebbektől fog tudni, így az számít amit amit ők gondolnak elsőre.
Tudod, az első benyomásról beszélek.
Ha valakinek már a neve is komolytalan, azt mégkönnyebb leírni..
Jótanácsként annyit tudnék mondani, adj olyan keresztnevet a fiúgyerekednek amely bankjegyen is szerepel, abból tuti nem lesz gondja.
Nincs olyan, hogy nyerő név. Olyan név van, ami az anyuka és az apuka szerint megfelelő a gyereküknek. Ha nektek tetszik a Cecil, akkor nevezzétek el úgy. Miért tud X db névtelen/arctalan ember eltántorítani gy számodra kedves és tetsző névtől? Másnak nevezed el a gyereked?
Ma már (szerencsére) nem kb 10 fél név van egy iskolai osztályban, hanem a legritkábbaktól kezdve a legáltalánosabbig mindenféle. Senki nem lóg ki a sorból, mert rengetegféleképpen nevezik el a gyereküket. Zekő, János, László, Bence, Miron, Levente, György, Zerind, ezek mind előfordulnak mindenfelé.
Add azt a nevet amit TE/TI szeretnétek, olyan csodálatosan sokszínű a nevek listája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!